OH, STEVE!

steve4Occasionally the most superficial things can make me happy. Ice cream, bright colours, the newest Harper’s Bazaar or Vogue, a package from Asos…or a new pair of gorgeous shoes! The latest “newbies” in my wardrobe are the “Malenee” heels from Steve Madden, which I ordered a few weeks ago from Zalando. At the same second I saw the shoes on the website I knew they were to be mine; they seemed to scream my name, absolutely craving to be mine, haha. So I ordered them, obviously. The bright colour and the beautiful shape of the shoe completely and totally stole my heart and I am now the very happy and proud owner of my first pairs of Steve Maddens. The shoes are rather comfortable, even though I do have to admit that the extremely high heel puts some stress on the foot in the long run and therefore I do recommend everyone having these shoes to keep a pair of ballerinas in their bags during a night out – after all you do not want to let a foot pain destroy a party, do you?

Ajoittain maailman pienimmät ja pinnallisimmat asiat saavat minut hymyilemään. Jäätelö, kirkkaat värit, Voguen tai Harper’s Bazaarin uusin numero, paketti Asokselta… tai uusi parillinen maailman ihanimpia kenkiä! Uusimmat tulokkaat pieneen kenkäkokoelmaani ovat Zalandolta tilatut Steve Maddenin “Marlenee” sandaletit. Heti nähtyäni kengät Zalandon sivuilla tiesin niiden olevan kuin luotu minulle; ne tuntuivat huutavani nimeäni, enkä kiellä etteikö minunkin pieni sydämeni olisi niitä kovasti himoinnut, haha. Siispä tilasin ne. Kirkkaat värit ja kenkien uskomattoman kaunis malli vei sydämeni ja nyt olenkin ensimmäisten Steve Maddenin korkojeni ylpeä ja onnellinen omistaja. Kengät ovat jokseenkin mukavat, joskin minun on myönnettävä hyvin korkean koron rasittavan jalkaa hiukan pitkän illan aikana ja näin ollen suosittelisin kaikkia näiden korkojen omistajia varaamaan balleriinat laukkuun, mikäli edessä on pitkä ilta juhlimassa – kukapa loppujen lopuksi tahtoisi antaa kipeiden jalkojen pilata iltaa?

steve2 steve

4 Comments Add yours

 1. Senni says:

  wooow, aivan superihanat kengät! 😮

  1. Voi kiitos, rakastan niitä aivan hurjasti! 😀

 2. Johanna says:

  Aivan ihanat kengät!♡
  Onko noissa kengissä minkäläinen koko, kun olen haaveillut kyseisen merkin kenkäparista jo tovin, mutten ole uskaltanut tilata kun en ole varma koosta.
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 🙂

  1. Voi kiitos, oon itsekin ihan rakastunut haha! Mulla on kengissä koko yleensä 38-39, ja näitä tilaillessa luin jostain, että Maddenin kengät on yleensä hieman pienemmät kuin muut kengät, eli tilasin 39. Koko on hyvä, tosin ihan hiukan iso niin, että jalka valuu hiukan eteenpäin ja kantapäähän jää ehkä sentti tilaa, minkö vuoksi kengässä kiinni oleva pohjallinen kuluu aika paljon ja irtoaa hieman reunoista kun niillä kävelee pidempään. En sitten osaa sanoa, olisiko 38 ollut sopivampi, mutta 39 olen ollut ihan tyytyväinen 🙂 Toivottavasti auttoi ainakin vähän!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s