PRETTY IN PINK

pink-001

No matter how cliché it might sound, I really, really do feel myself pretty in pink. I know it is known (even in the Urban Dictionary) as the most stereotypical “girly” and feminine colour and is often linked to Barbies and stuff, yet maybe that is in a way who I am. Whatever the reason might be pink has been, and probably will remain so in the future, one of my favourite colours when it comes to clothing. It’s such a cheerful colour among all the black usually filling up my wardrobe, and really brings up a different tone from my skin when I wear it. This particular skirt was discovered at H&M; first there were no sizes, but after a few weeks I bumped into the skirt by accident again and it became mine. It’s perfect: girly, pink and swinging! When paired up with my baby sister’s beautiful lace shirt from  Zara, a pair of heels, pink lipstick and super-feminine pearls it became the perfect classy outfit for a stroll in the park!

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, englanninkielinen fraasi “Pretty in pink” pitää kohdallani paikkansa älyttömän hyvin – harvoissa väreissä tunnen itseni yhtä kauniiksi kuin pinkissä. Tietenkin se tunnetaan tyttömäisimpänä ja naisellisimpana kaikista väreistä ja liitetään usein Barbeihin, nukkeihin ja muihin tyttöjen juttuihin, mutta kaipa se silti jollain tasolla kuvastaa minua. Mikä syy rakkaudelleni pinkkiä kohtaan ikinä onkaan, pinkki on, ja tulee luultavasti aina olemaan, yksi suosikkiväreistäni mitä vaatteisiin tulee. Mielestäni se on ihanan pirteä väri muuten hyvin mustassa vaatekaapissani ja saa ihostani ihanan kirkkaan näköisen kun vain jaksan siihen pukeutua. Tämän hameen metsästin itselleni Hennesin vaaterekeiltä; aluksi en millään löytänyt kokoja, mutta monia viikkoja “ensikohtaamisen” jälkeen törmäsin siihen toisessa kaupungissa ja niinpä tein siitä omani. Se on täydellinen: tyttömäinen, pinkki ja kellohelmainen! Yhdessä pikkusiskoni unelmamaisen Zarasta löydetyn pitsipaidan, korkojen, pinkkien huulten ja super-naisellisten korvisten kanssa se muodosti täydellisen asun pienelle puistokävelylle! pink21 pink8 pink-002 pink38 pink34 pink16 pink25 pink39 pink

Shirt Zara // Skirt H&M // Heels Bianco // Bag from Hungary // Sunglasses Asos.com // Jewellery H&M and SnöBYSweden

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s