YELLOW

yellow-001

   Summer finally arrived to Finland. The warmth, the sun, the light and the opportunity to wear the lightest clothes I own is incredible! There is nothing better than warm summer nights and bright mornings – I am looking forward to all the “heeled adventures” of this summer! Of course there’s a lot of work to do, but I’m sure that there will be time for some fun too.

These Steve Madden heels, ordered from Zalando, are the most beautiful shoes I’ve ever owned and the sunglasses and the skirt are perfect for a warm summer day (both from Asos)! As we made a short trip to the national park nearby my hometown together with my blogging friends Jonathan and Josephine, I thought it was the perfect opportunity to shoot my favourite outfit of the freshly begun summer!

 The Steve Madden shoes of this outfit are the newest shoes in my collection. Recently I have become more and more fascinated by colourful, slightly different shoes – they seem like the easiest way ever to make otherwise boring outfits more interesting. These shoes are damn high, but also so hugely beautiful and cheerful, that I cannot do but smile and feel happy whenever seeing or wearing them! They are the ultimate summer shoes!

// Kesä saapui viimein Suomeen. Tulevan kesän (toivottavasta) lämmöstä saimme nautiskella muutama päivä sitten järjestäessämme pienimuotoiset asukuvaus-sessiot ihanien Jonten ja Jossen kanssa. Kuumaa päivää odotellessa pukeuduin yhteen alkaneen kesän lemppariasuista: Asokselta löydettyyn hameeseen sekä siihen ihanasti sointuviin Steve Maddenin sandaletteihin. Asu on mielestäni täydellinen kuumalle kesäpäivälle: niin kevyt ja niin piristävä! Asukuvausretkestä tulikin ihana, enkä malta odottaa että saamme järjestettyä toiset samankaltaiset! Kun päätimme lähteä pienelle asukuvaus retkellemme totesin asun olevan täydellinen kuvattavaksi, ja tässä näettekin tulokset!

Tämän postauksen sandaletit ovat uusin osa kenkäkokoelmaani. Viime aikoina olen ihastunut värikkäisiin ja hieman erilaisempiin kenkiin – ne tuntuvat maailman parhaalta tavalta muunnella muuten ehkä kovin tylsiä asukokonaisuuksia. Nämä Steve Maddenin yksilöt ovat naurettavan korkeat, mutta myös kauneimmat kengät, jotka omistan, sekä niin ilahduttavan värikkäät, etten voi olla hymyilemättä joka ikinen kerta kun ne näen huoneessani tai jaloissani. Täydelliset kesäkengät kyseessä, siis!

yel2yel11yel4yellowyelyellow-002yel5yel7yel3

Sunglasses, skirt ASOS // Top BikBok // Shoes Steve Madden // Jewellery Bijou Brigitte

 

2 Comments Add yours

  1. EMA says:

    You are very beautiful, and that skirt looks gorgeous on you 🙂

    1. Thank you so much sweetie!! xx 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s