@VIVIANALEXANDRAS

IMG_0379

   Instagram is my absolute favourite app and tool of communication in the world of social media (after blogging of course). Ever since I started using the program I’ve loved it – even though there has been several periods when I’ve been rather inactive, just following my favourite instagramers (and trust me – there’s a plenty of them). Anyway, I love to post the small, beautiful pieces of  my life as photos – if not for sharing, then just for collecting those beautiful moments in one place for me to see whenever I feel sad. Even though there has been intense discussion on whether or not selfies signal selfishness, I feel like a selfie is more about capturing a happy moment and a happy face than anything else – after all, isn’t the face the one part of our body that can show emotions the best? A joyful smile, eyes that glimmer out of happiness and the memory of the moment in which the photo was taken are the most important parts of the selfie – it reflects a feeling and a moment. Although yes, yes… I do take selfies just for fun every now and then. In this post you’ll find my favourite moments of the past month captured through Instagram.

Collage 1:

1. A sneak peek on the Aqua di Gioa post. 2. Happy moments while shooting with Jonathan and Josephine. 3. A hugely gorgeous sunset down by the sea. 4. Sneak peek on  the Pretty in Pink post.  5. Incredibly tasty blueberries for a special thursday morning. 6. A super happy face while enjoying the warm weather.  7. My favourites… Steve Madden’s, Harpers Bazaar… 8. Feeling like the princess of summertime while swaying around in my Gina Tricot gown together with the gorgeous Josephine.

 

Collage 2:

1. A thought so very true.  2. One of the most special moments of this spring – playing as the soloist of the Philharmonic orchestra of my home city.  3. A sneak peek on the Blue & White post. 4. Wishing all my instagram followers super welcome to follow Heeled Adventures. 5. A group shot from the Winner Dinner. 6. A joyful selfie during the dinner with my gorgeous friend Carla. 7. The table setting of our dinner. 8. Cute flowers spotted before a visit to the spa.

 

Collage 3:

1. A yeah-going-to-the-spa-wearing-sunglasses-goosh-I-am-so-cool-selfie. You know. 2. A moment of perfection at dawn on the graveyard. 3. Braided head moments. 4. A freedom selfie with my darling Stella the Starlet, whose leaving me for her studies abroad next autumn. Gonna miss that girl so, so badly. 5. A fresh breakfast moment when finally realising school is over – for good. 6. Feeling free during our mini road trip with Stella. And loving that yellow skirt. 7. Drinking some champagne to celebrate finals are over. 8. A screen shot of my instagram. Feel free to follow…

 

//   Instagram on ehdoton suosikkini mitä tulee sovelluksiin ja sosiaalisen median eri lähteisiin (bloggailun lisäksi). Siitä lähtien, kun ohjelmaan tutustuin, olen sitä rakastanut – vaikka olenkin monesti viettänyt pitkiäkin kausia “instailematta” mitään, keskittyen enemmän lempi-bloggaajieni, mediapersoonallisuuksien ja ystävieni seuraamiseen. Joka tapauksessa mielestäni on ihanaa julkaista kuvie elämän pienistä ja ihanista hetkistä – jollei muille jakamista varten, niin ainakin jotta itse joskus huonompana päivänä voisin selailla läpi Instagram-kansiotani ja todeta elämän olevan loppujen lopuksi aika ihanaa. Vaikka etenkin viime kuukausien aikana on käyty kiivasta keskustelua niin kutsutuiden selfieiden itsekeskeisyydestä, haluaisin kuitenkin nähdä selfiet enemmänkin onnellisen hetken ja iloisten kasvojen kuvastajana – loppujen lopuksihan on kuitenkin niin, että kasvomme ovat visuaalinen keino ilmaista tunteita. Onnellisuutta tihkuva hymy, ilosta säihkyvät silmät ja muisto hetkestä, jona selfie napattiin, ovat mielestäni selfien tärkeimmät osaset – selfiet reflektoivat tunteita ja hetkiä mitä ihanimmin tavoin. Tosin myönnän kyllä auliisti ottavani selfieitä silloin tällöin ihan vain huvin vuoksi. Tässä postauksessa näette viime kuukauden aikana instailemani otokset – suosikkihetkeni ja muistoni kuluneista viikoista. 

 

Kollaasi 1:

1. Sneak peek Aqua di Gioa postaukseen. 2. Onnellisia hetkiä yhdessä Jonten ja Jossen kanssa. 3. Älyttömän upea auringonlasku meren rannalla. 4. Sneak peek Pretty in Pink postaukseen. 5. Uskomattoman maukkaat mustikat torstai-aamun kunniaksi. 6. Superiloinen tyttö nauttimassa kauniista kelistä. 7. Kuukauden ehdottomat lempparit: Steve Maddenit ja Harper’s Bazaar. 8. Heilumista Gina Tricon iltapuvussa yhdessä kauniin Jossen kanssa. 

 

Kollaasi 2:

1. Kuukauden ajatus. 2. Yksi kevään ihanimmista hetkistä vietettiin soittamalla kotikaupunkin Filharmonisen Orkesterin solistina. 3. Sneak peek Blue & White postaukseen. 4. Instagram seuraajieni toivottaminen tervetulleeksi seurailemaan Heeled Adventures-blogia. 5. Ryhmäkuva Winner Dinneriltä.  6. Onnellinen selfie yhdessä upean Carlan kanssa. 7. Kattaus illalliseltamme. 8. Kauniit kirsikkapuun kukat, jotka bongattiine ennen rentouttavaa vierailua kosmetologille. 

 

Kollaasi 3:

1. Selfie ennen kosmetologia. 2. Täydellinen hetki hautausmaalla auringon-nousun aikaan. 3. Onnellinen tyttö ja letitetty tukka. 4. Vapauden tunteelle omistettu selfie yhdessä maailman rakkaimman Stellan kanssa, joka tulevana syksynä jättää minut jälkeensä kylmään Suomeen lähtiessään ulkomaille seurailemaan unelmiaan. Tulee kyllä aivan naurettavan kova ikävä. 5. Raikas aamupala loppuneen koulun kunniaksi. 6. Vapautunut pyörähtely keväisellä pellolla uusimmassa suosikkihameessa. 7. Shamppanjan siemailua loppukokeiden päättymisen kunniaksi. 8. Screenshot Instagramistani. Tervetuloa seurailemaan…

Desktop12 Desktop13 Desktop14

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s