CASUAL STROLL

casual

Basics are the best, right? This is a true saviour-kind-of-outfit – whenever I am having a clothing crisis I usually mix these kinds of clothes: a basic pair of jeans, high heels, a sharp blazer (or a nice shirt) and a pair of statement earrings. Safe, chic and comfortable! For an even warmer day I’d like to try out a simple white skirt, but with these current Finnish “summer” weathers such an outfit will wait. It’s raining, raining and raining. Luckily enough I shot this outfit earlier! Now I’m off to catch up my baby sister from her confirmation camp – really missed that little chick while she was away! Have a lovely saturday and excuse me for a short post – we’re leaving in like 5 minutes and I don’t even know what to wear… Oh, wasn’t I just talking about a saviour-outfit, haha…

    Perusvaatteet pelastavat, vai mitä? Tässä todellinen pelastaja-asu – aina, kun pyörin tuskissani keskellä vaatekriisiä turvaudun tämän kaltaisiin vaatteisiin: perusfarkkuihin, korkokenkiin, siistiin bleiseriin (tai kiinnostavaan puseroon) ja statement-koruihin. Turvallista, tyylikästä ja erittäin mukavaa! Lämpimämmälle päivälle visioin tätä samaista asua valkoisen kellohameen kanssa, mutta sellaisten asujen käyttöä saan kyllä vielä odottaa – tässä todellisessa, sateisessa Suomen kesässä en kyllä lähde mihinkään ilman sukkiksia tai farkkuja! Onneksi kuvailinkin tämän asun jo aikaisemmin! Nyt kiiruhdankin hakemaan rakasta pikkusiskoani riparilta – sitä pikkuista onkin ollut yllättävän kova ikävä! Ihanaa lauantaipäivää kaikille ja suokaa anteeksi lyhyt postaus – lähdemme viiden minuutin sisään enkä edes tiedä mihin pukeutuisin… Ah, ainiin… juurihan puhuin päivän pelastaja-asusta, haha….

casual2 casual3 casual30 casual6 casual-002 casual34 casual8  casual21 casual13  casual23 casusal10

Blazer, earrings H&M // Top BikBok // Jeans Gina Tricot // Shoes Steve Madden

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s