JUMPSUITING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Finnish midsummer was not quite what we’ve been used to this year. The weather was rather cold (with a maximum of 15 degrees during the day), yet somehow I have to admit it was rather cosy to wrap oneself inside the warmest blankets and spend a relaxing few days on our summer cottage with my dear friend Laura. Before the first summer camp of the year starting on tuesday, which I believe will be quite busy, it was probably very good to just relax and prepare for the work the upcoming weeks will be filled with. No matter how stressful it might be, I am really exited!

To avoid becoming too relaxed we decided to put some proper clothes on and take a few photos. After doing some summer shopping in Zara last week I couldn’t wait to show you my newest purchase – a fresh, simple and very patterned jumpsuit! I adore it, it’s such an easy garment to just pull on! During these chilly Finnish summer days it works well with a pair of black tights and my favourite faux fur vest and when it gets warmer I’m sure it will be a pleasant thing to wear as the fabric is so light and soft. Another purchase I did in Zara last week was the statement necklace I’m also wearing with this outfit, which I’m also going to show you better later on this week. I hope all of you are enjoying your summer holidays, because that is certainly what I’m doing right now! See you again tomorrow!

 

// Suomen juhannus ei tainnut olla tänä vuonna ihan sitä mihin olemme tottuneet. Vaikka sää olikin naurettavan kylmä (täällä etelässä kyhnytetään tällä hetkellä noin 9 asteessa), on myönnettävä, että oli varsin kotoisaa käpertyä lämpimimpien vilttejen keskelle ja vain rentoutua muutaman päivän ajan kesämökillämme rakkaan ystäväni Lauran kanssa. Luulen, että rentoutuminen ja akkujen lataaminen oli varsin järkevää, ennen tiistaina alkavaa, epäilemättä varsin kiireistä, kesän ensimmäistä kesäleiriä. Vaikka edessä olisi miten paljon stressiä ja jännittäviä tilanteita, odotan niitä innolla!

 

Välttääksemme täydellisen mökkihöperöitymisen päätimme vetäistä päällemme kunnolliset vaatteet ja hiukan laittautua. Viime viikkoisten Zarassa tehtyjen shoppailuiden jälkeen en malttanutkaan odottaa, että pääsen näyttämään teille uusimman ostokseni – rento, yksinkertainen ja ihanan kuviollinen shortsipuku. Se on ihanan mukava ja yksinkertainen – toimii niin yksin kuin myös yhdessä muiden vaatteiden kanssa! Suomen kesälle tyypillisten kesäpäivien aikana jumpsuit toimii mukavasti mustien sukkisten ja karvaliivin kanssa. Kun ilma toisaalta alkaa lämmetä, olen varma, että puku toimii ihan itsekseenkin – kangas ainakin on ihanan kevyt ja pehmeä. Toinen Zarasta viime viikon aikana tehty hankinta oli statement koru, jonka myös yhdistin tämän asun kanssa – siitä saattekin parempia kuvia myöhemmin tälla viikolla. Toivottavasti juhannuksenne oli hauska ja nautitte kesälomistanne! Nähdään taas huomenna uuden postauksen merkeissä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit Zara // Vest chicy.se // Heels Mango // Jewellery Zara // Bag Furla

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s