NEW IN: SUNNIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My future is so bright I need a pair of sunglasses… Naah, just kidding – although I do hope the future IS bright. Anyways, the thing is I just purchased this real nice pair of sunglasses a few weeks ago – this time from Zara. Strongly shaped, patterned, black and white – absolutely perfect for all the trips and journeys coming up this summer! Paired with a pair of nice black heels or ballerinas and the simple, yet beautiful Furla bag from Bologna, they become a part of the perfect combo of accessories for nearly any outfit this summer.

//  Pari viikkoa sitten ehdin käväistä Zarassa tuhlailemassa hyvin epäjärkevästi ennen alennusmyyntien alkua, ja ostin itselleni kauan kaipailemani aurinkolasit. Asokselta aikaisemmin tilatut eivät oikein kolahtaneet, ja viime kesänä käytetyt parit ovat jotenkin maagisesti onnistuneet katoamaan, joten tämä ihanan jämäkkä, kuviollinen ja mustavalkoinen pari on enemmän kuin tervetullut lisä kesän matkoja varten! Yhdessä mustien korkkareiden tai baltsujen ja yksinkertaisen, mutta silti niin älyttömän kauniin Furlan laukun kanssa ne toimivat ihanana lisänä täydelliseen asustekomboon tämän kesän asuja ja seikkailuja varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sunglasses Zara // Bag Furla

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s