COLORFUL SUMMERTIMES

IMG_5650

As soon as I get back to the city, life suddenly becomes incredibly busy! On Thursday I got back home after a surprising call from Turun Sanomat – apparently our principal had given them my number at the same time as she announced the list of newly graduated IB-students to them. Yesterday morning I then met up with them at one of my favourite cafeterias nearby the river, answered to their questions concerning the IB and my own future plans as well as took some photos – I guess the result will be seen within a few days. I really, really hope I didn’t say anything senseless but I guess I’ll just have to wait and see… All you Turku people can check the result as soon as they publish it – I’ll tell you when!

For the occasion I decided to wear an outfit in which I feel very comfortable in and which I like very much. The dress was originally bought to be my graduation dress, but somehow it didn’t feel quite right and therefore I’ve simply adapted it to be a more casual everyday dress. It’s very comfortable since it’s long enough to spare me from doing a possible “Marilyn-flash”. I guess this will be my number-one dress in Italy and France in a week! Enjoying these lovely summer weathers I can’t do but feel slightly melancholic thinking of the autumn coming up in just a few weeks after my return to Finland. When walking around in dresses and heels like this it’s hard not to wish the summer was at least a few weeks longer…

 

  Elämä muuttui ihanan kiireelliseksi heti kaupunkiin palattuani! Torstaina palasin vauhdilla kaupunkiin jokseenkin yllättävän, Turun Sanomilta saadun puhelinsoiton jälkeen – ilmeisestikin koulumme rehtori oli andtanut lehdelle numeroni uusien IB-ylioppilaiden nimien ilmoituksen yhteydessä. Eilen aamulla tapasin siis mukavan toimittajan ja valokuvaajan yhdessä suosikkikahvilassani joen rannalla, vastailin heidän kysymyksiinsä IBtä ja omaa tulevaisuuttani koskien ja otin muutamat kuvat – tulevaisuudet kai nähdään muutaman päivän sisässä. Toivon sydämeni pohjasta, etten sanonut mitään hupsua, mutta enpä kai enää voi tehdä muuta kuin odottaa… 

 

Tilaisuutta varten päätin pukeutua yhteen uusimmista lempiasuistani, joissa oloni on älyttömän mukava ja itsevarma. Mekko ostettiin alunperin YO-juhliani varten, mutta jotenkin mekko ei kuitenkaan tuntunut ihan oikealta ja niinpä sovelsin siitä käytännöllisemmän arkimekon. Se on pituudeltaan aivan täydellinen, pelastaen minut monelta mahdolliselta Marilyn-vilautukselta. Luulenpa, että tässä on ykkösmekkoni viikon päästä alkavalla Italian ja Ranskan matkalla! Näistä lämpimistä kesäsäistä nauttiessa en voi olla hiukan surematta sitä, että Suomeen palattua syksy on enää ainoastaan viikon tai muutaman päässä. Mekossa ja korkkareissa kävellessä tuntuu jokseenkin hankalalta olla toivomatta, että kesä kestäisi edes muutaman viikon pitempään!

IMG_5580 IMG_5649 IMG_5636     IMG_5615   IMG_5631

 Dress Zara // Heels Steve Madden

3 Comments Add yours

  1. AudFern says:

    Hey, great post! I’m Audrey and I’m very interested in fashion and style. I think you would enjoy my posts; I would really appreciate a follow back! Thanks!

    1. Hi, am very happy you liked it! I’ll check out your blog too! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s