SOFTNESS

Desktop21

Since the autumn is apparently coming to Finland already now whether I want it or not, I decided to do a little bit of autumn shopping on Monday. On my way back home from my daily rehearsals at the Conservatory I ran through the city centre and decided to do a quick check on the new arrivals in Gina Tricot and fell in love with quite a few items, not so surprisingly… Before catching my bus I managed to pick out three favourites: two pastel coloured knits and a pair of cute pearl earrings. I’ve been looking for a pair of pearls for quite a while now since I lost my real ones in the beginning of the summer, and even though the quality of these ones aren’t that good, they are cute and pretty and I’ll sure use them a lot! What then comes to the knit’s I bought: in these photos you see the light blue one: it’s adorable and so comfy! I love the soft colour, the softness of the fabric as well as the shape: it’s long enough to be used with jeans yet short enough to work well with various skirts!

In these photos you also see one of my graduation gifts: a necklace with a few beautiful flowers. I got it from a distant relative, yet somehow it has become one of my favourite pieces of jewellery. My favourite blogger Kristina Bazan from kayture.com has during the past few months worked with a collaboration with Cartier and their Amulette – a necklace to bring luck and memories. Even though I’d happily change this one to a Cartier, I can tell you this necklace has become something of an Amulette to me – it is my lucky necklace and certainly brings me many memories! It travelled to Italy and France around my neck and kind of became a symbol for my newly discovered independence – with it (and probably without it as well) I’ll be able to conquer the world all by myself.

 

// Koska syksy mitä ilmeisimmin tekee tuloaan tänne Suomeen jo nyt riippumatta siitä, haluanko sitä vai en, päätin maanantaina tehdä muutaman pienen ostoksen tulevia harmaampia ja kylmempiä kelejä varten. Matkallani kotiin juoksin keskustan läpi bussia kohti ja päätin nopeasti piipahtaa Gina Tricossa kurkkaamassa syyskauden uutuuksia. Mahdollisimmian epäyllättävästi voin myös myöntää rakastuneeni yhteen jos toiseenkin vaatekappaleeseen ja koruun… Ennen kuin loppujen lopuksi selviydyin taas kaupasta ulos ja vaelsin bussiini ehdin kiikuttaa kassalle kolme kaupasta löytynyttä suosikkia: kaksi pastellinväristä neuletta sekä ihanan isot helmikorvikset. Helmikorviksia olen etsinyt jo pidemmän aikaa, sillä aidot helmeni katosivat kesän alussa erään ihanan illan päätteeksi. Vaikka näiden laatu tuskin lähentelee hukattuja, ovat nämä kuitenkin suunnattoman söpöt ja uskon käyttäväni niitä hyvin usein tulevan syksyn aikana! Mitä neuleisiin puolestaan tulee: näissä kuvissa näette suosikkini, supersuloisen ja mukavan vaaleansinisen neuleen (toinen oli vaaleanpunainen). Rakastan niin värin kuin kankaankin pehmeyttä, eikä mallikaan ole hullumpi – tässä taitaakin siis olla tulevan syksyn suosikkivaate!

 

Kuvissa saatatte myös huomata yhden valmistujaislahjan: kaulakorun kukkariipuksineen. Sain sen eräältä jokseenkin kaukaiselta sukulaiselta, mutta siitä on kuluneen kuukauden aikana tullut yksi suosikkikoruistani. Lempibloggaajani, kayture.comilla kirjoitteleva Kristina Bazan, on kuluneiden kuukausien aikana tehnyt yhteistyötä Cartierin ja merkin lanseeraaman Amuletti-korun merkeissä. Amuletillahan tarkoitetaan yleisesti ottaen suojaa ja onnea tuovaa korua tai muuta esinettä, ja kaipa voisinkin ainakin jollain tasolla todeta tämän kaulakorun olevan oma amulettini – se tuo ehdottomasti ainakin mieleeni lukemattomasti onnellisia muistoja! Se kaulassani matkustin Italiaan ja Ranskaan ensimmäistä kertaa aivan yksin, ja niinpä siitä muotoutui jonkinlainen symboli löydetylle vapauden ja itsenäisyyden tunteelle – se kaulassani (ja kaipa myös ilman sitä) pystyn valloittamaan maailman aivan itse. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s