HAPPINESS TIME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Last week I had the privilege to spend nearly three days together with one of my best friends. With roughly 600 km between our hometowns’ we don’t see each others too frequently, and therefore every single time I see this lovely lady – my former blogger-in-crime from withasilverlining.blogspot.com – is equally special to me. Our original plan was to spend two days shooting and working on our blogs, yet we ended up spending one day doing practically nothing productive and only spent the other one shooting outfits etc. However, when the person you’re with is as special as this girl is to me, doing nothing was actually the best thing I’ve done in a long, long time. We watched stupid videos on Buzzfeed, one of my favourite movies (Anna Karenina), made a salad, dyed Heli’s hair and a lot of stuff I rarely have time to do normally. Never have we ever survived a whole weekend without taking photos and therefore I gathered you a small collection of my favourite photos from our few days together – enjoy! Outift photos and other stuff is coming up during the upcoming week and month, so stay tuned!

 

Viime viikolla sain ilon, kunnian ja etuoikeuden viettää lähes kolme kokonaista päivää rakkaan ystäväni Helin kanssa. Koska kotikaupunkiemme välillä on runsaat 600 km emme, kuten moni teistä varmasti jo tietää, näe yhtään liian usein ja näin ollen joka ikinen hetki, jonka tämän kullanmurusen kanssa saan vietää on minulle äärettömän arvokas. Alkuperäinen suunnitelmamme oli viettää kaksi päivää blogimateriaalia kuvaillen, mutta osittain huonon sään ja osittain väsymyksen vuoksi päädyimme viettämään ensimmäisen yhteisen päivämme lähinnä tekemättä mitään ja toisen sitten kuvaillen asuja yms. Vaikka harvoin nautin olostani tekemättä mitään hyödyllistä, on minun myönnettävä, että kun vierellä on niin ihana vieras kuin Heli, ei-minkään tekeminen oli parasta mitä olen pitkiin, pitkiin aikoihin tehnyt. Katsoimme täysin turhia videoita Buzzfeedin ihmeellisestä maailmasta, rakastuimme uudelleen Anna Kareniinaan (yhteen suosikkielokuvistani), teimme salaattia, värjäsimme Helin hiukset ja teimme kaikkea muuta pientä ja ihanaa, jolle ihan liian harvoin uhraan aikaani. Koskaan emme ole selvinneet kokonaista viikonloppua valokuvia ottamatta ja niinpä päätin kerätä pienen kokoelman suosikkikuviani viikonlopulta tänne teillekin! Asukuvia ja muuta on myös tulossa tulevien päivien ja viikkojen aikana, joten pysykäähän kuulolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA mmujut1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA mmujut OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s