TRENCH

trench2-001I’ve been longing for a navy blue trench coat for ages! Lucky as I was I surprisingly found a truly nice one at H&M a few weeks ago. Since the temperature has (finally) been rising to a level where it’s actually possible to wear spring coats again, I was able to wear it for the first time yesterday when my sister and I drove down to the Conservatory for a nice day of practicing. I love the trench, although I gotta admit I do feel kind of super official when pairing it with a pair of black pumps.

After a few hours of playing it was wonderful to take a small break, go to have some coffee (and delicious cheesecake) at our favourite cafeteria Manuela and shoot these photos. The light the sun brings does not only make me smile more than usually, but also cheers me up by improving the quality of all photos – after the dark winter months this feels like absolute luxury!

This week will be all work and play (violin playing, not partying lol). The entrance examinations for the Academy are getting closer day by day and I still have quite a lot to work on. Having a job in the midst of it all is great, I’ve really been missing having a source of income, since my bank account has been a sad thing to look at (aka it’s been empty). I’m really really trying to save for the upcoming autumn, although I would want to make an order to Asos as soon as I get my salary… I guess I’ll have to figure it out somehow. Anyway, now I’ll wish you the most beautiful and happy Monday!

Tummansinistä trenssiä olen kaipaillut jo iät ja ajat. Uskomatonta mutta totta löysin sellaisen Hennesin ale-rekeiltä pari viikkoa sitten. Takki lähti mukaan ja koska lämpötilat vihdoin viimein alkavat nousta kevättakeille sopiviiin korkeuksiin, sain vihdoin pukea sen päälleni eilen kun suunnistin siskoineni Konsalle harjoittelemaan. Trenssi on ihanan siisti, vaikka pakko onkin myöntää, että se päällä ja korkkarit jallassa olo tuntui yllättäen hirveän viralliselta.

Parin tunnin harjoittelun jälkeen oli ihanaa ottaa pieni tauko, käydä kahvilla lempparikahvila Manuelassa ja napsia nämä asukuvat. Valo ja aurinko ei ainoastaan saa minua poikkeuksellisen hymyilevälle tuulelle vaan ilahduttaa myös parantamalla valokuvien laatua – harmaiden talvikuiden jälkeen tällainen valoisuus tuntuu luksukselta! 

Tällä viikolla luvassa on ennen kaikkea soittoa ja töitä. Pääsykokeet lähestyvät vauhdilla ja etenkin toisen kierroksen konsertossa riittää harjoittelemista… Töiden saanti kuitenkin piristää soittojen keskellä, jotain tulolähdettä olen nimittäin kovasti kaipaillut, tili kun on kuluneiden viikkojen aikana ikävästi näyttänyt nollaa. Yritän hirmuisesti säästää tulevaa syksyä varten, vaikka pakko kai on myöntää, että tekee kovasti mieli tehdä muutama tilaus Asokselta jahka palkat saapuvat. Anyway, ihanaa, ihanaa maanantaita teille kaikille! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA trench-002 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s