SNEAK PEEK: BABY BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I haven’t really been making any sneak peek post’s here, but with these photos and the upcoming post I decided to make one – mostly because there were so many photos to share and it felt right to divide them into two posts, haha. It’s an outfit I wore a few days ago – I found the perfect baby blue coat at a local second hand shop, and even though it’s slightly too big, I managed to fix it with a few safety pins… I really should try to sew it as soon as possible – I have a bad habit of fixing clothes with the help of different pins and then forgetting that I actually could fix the problems by sewing them… Somehow I just always rely on that the pins will hold it all together and never take the time to sit down with a needle and thread and sew. Anyway, more of this outfit later on, so stay tuned 😉

 

Next week seems to be filled with things to look forward to! The thing that is making me smile the most is the charity concert we’re having in Logomo, a local cultural centre, on Wednesday. Can’t wait (mostly to play, but also to be part of such a great event and to wear an evening gown, haha)! Other wonderful things coming up are for instance that we’re going to spend the Easter at our summer cottage and that my friend Susa will be celebrating her 20th birthday with a party in the end of the week. Even though I’ve truly been doing my best to be able to stay in town for the summer, I still love our summer cottage so much and it’s the perfect place to relax, re-find myself and be happy. The reason why I’m on the other hand waiting for Susa’s party so much, is that it’s been ages since the last proper party (without going clubbing at the end of the night)  and I’ve also got great memories form the previous parties at her house. I already know which top I’m going to wear (and have prepared a post about it!), but the bottom is still missing, so I guess I’ll be skirt hunting next week. Wish me luck!

 

Sneak peek postauksia en täällä ole erityisemmin harrastanut, mutta näiden kuvien kohdalla päätin sellaisen kuitenkin tehdä, koska näistä niin kovasti tykkäilen, haha. Kyseessä on parin päivän takainen asu – löysin kaipailemani pastellinvärisen takin kirppikseltä, ja vaikka se on hiukan iso, onnistuin sitä kivasti kaventamaan nuppineulojen avulla tätä päivää varten… Täytyy tosin kyllä ommella ne vielä kiinni – mulla on huono tapa kiinnitellä vaatteissa repsottavia tai liian löysiä kohtia nuppi- ja hakaneuloilla, en vain koskaan jaksa tai ehdi ommella korjattavia juttuja kiinni ja neulat pitävät kohdat jo riittävän hyvin paikoillaan, haha. Lisää tästä asusta kuitenkin parin päivän kuluttua 😉

 

Ensi viikosta tulee ainakin näillä näkymin ihana! Lähinnä hymyillyttää keskiviikon konsertti Logomossa, mutta myös se, että ensi viikolla olemme menossa ensimmäistä kertaa tänä keväänä mökille ja se, että viikon päätteeksi juhlistetaan ihanan Susan 20-vuotissynttäreitä ja odotan kyseisitä juhlista varsin railakkaita. Vaikka olenkin päättänyt tehdä parhaani, että tänä kesänä saisin olla kaupungissa, on mökki siitä huolimatta minulle kovin rakas ja maailman paras paikka vain rentoutua ja olla onnellinen. Susan juhlia odotan ehkä eniten sen takia, että edellisistä kunnollisista kotibileistä on kulunut jo hurjan kauan aikaa, ja jotenkin Susan luona pidetyistä juhlista on jäänyt paljon hyviä muistoja. Ensi sunnuntain biletoppi onkin jo päätetty, ja siitä on jopa tulossa ihan omaa postaustakin, mutta ala-osa puuttuu (huolestuttavaa kyllä) vielä, joten sitä kai pitää metsästää ensi viikolla. Wish me luck!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s