OLDIE: FLOURISH

flourish2

After talking with Heli about our old blog, With A Silver Lining, I started to miss it and went back to our old page. I wasn’t exactly in love with some outfits, but gooooosh, this one I do like! I had already forgotten about this look and these photos, but now I had to make a throwback and post them here. I’ll probably never go anywhere wearing this outfit, or well, why not to a wedding of some sort, but you got to admit it looks good on photos. While looking at these I can’t do anything but be happy, that it’s only a matter of time before the summer is here and I can once again start wearing this favourite maxi skirt of mine!

 

My entrance exams went quite well, I think, and now I simply can’t wait for the results coming up in the beginning of June! I’m quite hopeful, and actually took the courage to check if there were any apartments free to rent in central Helsinki. I can tell you I already got a reservation for a very nice little apartment, which will be mine if I get into the university. If I wouldn’t know how hopeless it can be to look for an apartment with a reasonable rent in Helsinki I’d probably leave the apartment hunt until I’m sure I’ll be moving, but this time I thought it’s better to be the “early bird” than to realise that there are no apartments left, huh? Anyway, let’s hope I’ll get in – then I can assure you I’ll post more than enough from my future home 😀

 

Koska With A Silverlining-blogiamme tuli hirveä ikävä erään Helin kanssa käydyn keskustelun jälkeen ikävä, päädyin siellä pari päivää sitten piipahtamaan. Joistain asuista ja kuvista en ehkä niin hullaantunut, mutta voi että, miten älyttömästi näistä kuvista tykkään!!! Olin ihan unohtanut koko asun ja nämä kuvat, mutta nyt teen kyllä pienen throwbackin ja postaan nämä myös tänne. Tässä asussa tulen tuskin koskaan lähtemään yhtään minnekään, tai miksei nyt joihinkin häihin yms, mutta kyllä se vaan tosi kivalta näyttää kuvissa. Ei näitä katsellessa voi muuta kuin hymähtää ja olla onnellinen, että kohta on kesä ja tuon maksihameen voi kaivaa kaapista taas takaisin käyttöön!

 

Pääsykokeet meni (kai) kaiken kaikkeaan (haastattelua lukuunottamatta) hyvin, ja nyt odotankin innolla tulosten saapumista kesäkuun alussa! Hiukan olen toiveikkaana jo uskaltanut kurkkia Helsingin vuokra-asuntomarkkinoita, ja voin myös paljastaa, että yhden potentiaalisen ehdokkaan olen jo itselleni saanut varattua, mikäli niin onnekas olisin, että opiskelupaikka minulle tarjottaisiin. Muuten tietnekin jättäisin asuntojen etsimisen vasta siihen, että varmasti tiedän muuttavani, mutta sen perusteella, mitä asuntojen etsimisestä Helsingissä olen kuullut, arvelin, että “aikainen lintu madon nappaa” ja että parempi olla aikaisin liikkeellä 😀 Kämpästä kuitenkin lisää, jos opiskelupaikka tulee! 

flourish1flourish

2 Comments Add yours

  1. Susa says:

    Vitsi tää on yks munki lemppariasukuvista varmaa ikinä! 😍 noi kengät on iha silkkaa täydellisyyttä ja vielä ton asun kanssa! Oih

    1. Voi kiitos Susa ❤ 😀 Ne kengät OLI täydellisyyttä, kunnes muutaman hiukan liian vauhdikkaan juhlaillan jälkeen ne on nyt mennyttä (pohjaan tuli reikä, vaikka en kyllä ymmärrä miten…) XD

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s