CHERRY TREES

CHERRY TREE1

If I’ll ever be blessed enough to live in a house with a huge garden, I will fill it with peonies and appel- and cherry trees. There are a plenty of beautiful things in the world, but there aren’t too many that would win over the occasional beauty of the nature. Late summer nights, early mornings on the sea when the sun is rising, a starry lit sky and a cold, sunny day when the snow glimmers and scrunches underneath ones feet are just a few of the beautiful things found in the nature that time after time take my breath away. Every single spring I get surprised by how beautiful cherry trees are. There are photos of them all through the year on weheartit.com and Pinterest, but somehow it’s very easy to forget that one can actually see those pink, dreamy trees in real life also in Finland. For many years I’ve admired the pictures bloggers from Stockholm shoot with cherry trees in the background, and last week I finally had a chance to do that myself!

 

I was so exited to wear my beloved pineapple pants again – somehow they don’t fit into the cold winter, which is why I haven’t worn them almost at all in six months or so! However, they are more than perfect for these preppy landscapes. Overall I loved this outfit, and even though I curl my hair almost on a daily basis, I got to say I love love love the straight hair in these photos.

 

Together with this post I can also tell you that my summer plans has gotten the most welcome twist possible! Unexpectedly I got a scholarship which will help me financially get through next year, and which gave me the opportunity to quit my job and dedicate the summer to practicing. Since I also have a goal set for next autumn (which feels almost unreachable, though), things couldn’t be much better! Yet I got to admit I loved my job – selling vegetables was totally my thing – so it was kind of sad to quit, but maybe I’ll get over it, haha. In addition to the scholarship, something that really cheers me up is the trip we have booked to Verona, Italy for a summer course! Romeo and Juliet, here we come 😀

 

Jos jonain päivänä asun talossa, jossa on suuri puutarha haluan sinne istuttaa pioneita sekä omena- ja kirsikkapuita. Maailmassa on älyttömän paljon kauniita asioita, mutta ei kyllä ole montaa asiaa, jotka luonnon hetkittäisen kauneuden voittaisi. Myöhäiset kesäillat, aikaiset aamut merellä, tähtitaivas ja kylmä, aurinkoinen päivä, jona lumi kimmeltää ja narskuu ihanasti jalkojen alla ovat vain muutamia niistä luonnossa nähdyistä kauniista asioista, jotka aina saavat henkeni salpaantumaan. Joka ikinen kevät yllätyn myös kirsikkapuiden kauneudesta. Kyllähän kuvat niistä kiertävät weheartit:issä ja Pinterestissä ympäri vuoden, mutta jotenkin sitä helposti unohtaa, että noita vaaleanpunaisia, unenomaisia puita oikeasti on olemassa myös täällä Suomessa. Niin monta vuotta olen halunnut tukholmalais-bloggaajien tapaan kuvailla asuja kirsikkapuiden alla, ja viime viikolla sain sitten unelmani vihodoin viimein toteutumaan! 

 

Rakkaat ananas-housut pääsivät taas jalkaan, mistä olen kyllä tosi innoissani – jotenkin en ole osannut paria yksittäistä kertaa lukuunottamatta ollenkaan käyttää niitä talven aikana! Näihin hempeisiin kevätmaisemiin ne kyllä sopivat kuin nyrkki silmään tai hanska käteen, hehe. Muutenkin tykkäilin tästä asusta aivan hirmuisesti, ja vaikka melkein päivittäin kiharran hiukset, on kyllä pakko fiilistellä sitä, että näissä kuvissa luonnollisesti suorat hiuksetkin kyllä näyttävät kivalta. 

 

Tässä samassa voinkin varmaan kertoa, että kesäsuunnitelmani ovat yllättäen saanneet todella tervetulleen käänteen! Odottamatta sainkin apurahan, jonka avulla pärjään enemmän kuin hyvin tulevana vuonna ja näin ollen sain mahdollisuuden lopettaa työt ja omistaa koko pitkän (toivottavasti ei aivan liian kuuman) kesän harjoittelulle. Kun tulevalle syksylle myös ilmaantui ehkä jo vähän saavuttamattomalta tuntuva tavoite, en voisi olla onnellisempi. Tosin on kyllä pakko myöntää, että hiukan harmitti vihannesmyyjän työt lopettaa, uskomatonta mutta totta, pidin työstä ihan tosissaan… Vapaan harjoittelulle omistetun kesän lisäksi piristää myös Veronaan, Italiaan varatut lentoliput ja hotellit! Romeo ja Julia, täältä tullaan 😀

cherry20 CHERRY TREE cherry22 CHERRY TREE2

 

Pants Marimekko // Top Mango // Shoes Guess

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s