SNEAK PEEK: STRAWBERRY BUBBLEGUM

 

Well, hello there! Oopsy daisy, the time really runs – I  can’t believe it’s been 10 days since my last proper post (I didn’t really count the Dolce & Gabbana post as a proper one…)! Surprisingly I’ve been really busy – even though I quit my job, I am so excited to play and practice that I wouldn’t really want to spend time on anything else. However, if I wish to survive through this summer without any injuries in my hands, there is no way I can play 10 hours a day no matter how much I’d like to, and thus I thought it was more than a good idea to return back to blogging! The upcoming summer (and summer outfits !!!) is making me smile, just like the day trip I made to Helsinki a few days ago, the order I’ll try to make to Asos tonight and playing Sibelius’ violin concerto. Mmmm…what else is going?

 

On the upcoming Wednesday (3rd of June) I’ll find out whether or not I’ll be moving to Helsinki in the autumn. I can’t wait, since I’m really looking forward to be able to have a certain ground on which to build my future on. Admittedly I am quite calm and trust in that I’ll get accepted in the school of my choice, but of course one can’t be entirely sure until Wednesday and when keeping that in mind I have to admit that I am slightly nervous anyway. I hope everyone of you feel that your finals, entrance exams and other trials of this spring went well!

 

Here comes a small sneak peek on what we’ve shot with my baby sister. Finally I discovered an outfit with which I can wear my fluffy coat! That is what’s coming up sometimes in the next upcoming days, so stay tuned 😉

 

// Hei taas beibet! Pääsipä taas aika vierähtämään ennen kuin tänne sain palattua. Kiirettä on ihme kyllä pitänyt – vaikka jätinkin työt väliin on innostus soittoihin kerrankin niin huipussa, etten oikein muuta malttaisi tehdä. Koska en kuitenkaan voi kymmentä tuntia päivässä harjoitella vaikka miten tekisi mieli – ainakaan mikäli haluan tämän kesän jälkeenkin vielä soittaa, jännetuppitulehdukset tai sormien ylirasitukset kun eivät tosiaan ole nyt tervetulleita – päätin, että paluu blogin puolelle tekee enemmän kuin hyvää ja täällä sitä taas ollaan! Saapuva kesä saa hymyn huulilleni, samoin kuin Helsinkiin tehty päiväreissu, jätski, kohta Asokselle tehtävä tilaus ja Sibeliuksen viulukonserton soittaminen.

 

Tulevana keskiviikkona (3.6) saan selville mitä tulevan pitää – onko edessä muutto Helsinkiin vaiko ei. En malta odottaa, jotenkin kaipaan nyt varmuutta ja sitä, että saan vihdoin lyödä suunnitelmia lukkoon! Perjaatteessa olen melko rauhallisin mielin, mutta koska mistään ei koskaan voi olla täysin varma niin on kyllä myönnettävä, että pieni jännitys mahanpohjassa kuitenkin on. Toivottavasti teillä kaikilla on mennyt pääsykokeet, kirjoitukset ja muutenkin kevät hyvin! 

 

Tässä pieni sneak peak pikkusiskon kanssa kuvatuista kuvista, joihin vihdoin sain mukaan karvatakkini, jota en ihan tosissaan vielä(kään) ole osannut käyttää kertaakaan. Aika hauskat kuvat sen kanssa kuitenkin tuli, ja niitä siis luvassa tulevan viikon aikana! Stay tuned 😉

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s