STRAWBERRY BUBBLEGUM

PINK OUTFIT1

Yay, here comes the outfit photos I talked about in the Sneak Peek I posted on Thursday! Even though I don’t feel like this outfit is completely “me”, since I cannot quite get used to wearing this furry coat,  I still love these photos! For the first time in our shared shooting history with Josephine we ended up taking photos in front of a local church, which I fell completely in love with. I’ve been there before, but somehow I had managed to forget the beauty of the white walls and beautiful views opening up behind it.

 

Even though my love for Turku grows day by day, I’ll have to say that I’ll never stay here for my university studies – no matter what. I have a need to widen my perspectives – if not abroad, then at least in Helsinki! Of course I’m hugely tempted to move abroad too, but for now I think Helsinki will be enough! Time after time I get so frightened that I’ll get stuck in here and never really move on with my life, but I guess one just have to trust in that things will end up the way they’re supposed to be. Tomorrow I’ll get to know whether I’ll spend my next year in Helsinki studying at the Sibelius Academy or whether I’ll have to move on to my slightly radical and surprising plan B. I’m not quite nervous, just anxious to get a certainty what comes to my future!

 

Anyways, now I’ll simply wish you a pleasant Tuesday evening and move on to our local cinema to watch Kingsman. I can assure you I’ll tell you more about tomorrow’s result tomorrow or later this week, but until then I’ll just say adios amigos ❤

 

Jee, jee, täältä tulee Sneak Peekissa lupailemani asukuvat! Vaikka asu ei ehkä ole ihan täysin ominta itseäni (yrityksistä huolimatta karvatakki ei vain tunnu asettuvan), niin tykkäilen näistä kuvista kyllä sitäkin enemmän! Päädyttiin ensimmäistä kertaa Martinkirkolle kuvailemaan, ja rakastuin tuohon paikkaan jälleen kerran. Pari kertaa olen siellä ennenkin käynyt, mutta jotenkin vaaleiden ulkoseinien kauneus oli taas päässyt unohtumaan. Muutenkin auringonpaiste tuntuu tuovan Turun arkkitehtuurin, värien ja joenvarren kauneuden ihanalla tavalla esille näin keväisin (tai kesäisin).

 

Vaikka rakkaus kotikaupunkia kohtaan kasvaa, voin kuitenkin suoraan sanoa, että tänne en opiskelemaan jää, tuli mikä tuli – sen verran haluan kyllä maailmankuvaani laajentaa, että raahaudun edes Helsinkiin. Kieltämättä ulkomaatkin houkuttelevat, mutta tällä erää Helsinki saa riittää! Pelkään ajoittain aivan älyttömästi, että jumahdan paikalleni enkä pääse etenemään elämässä, mutta kaipa siihen on vain luotettava, että asiat menevät tasan tarkkaan niin kuin on tarkoitus. Huomenna tulee tieto siitä, jatkuvatko musiikkiopintoni Sibelius-Akatemialla vaiko jossain muualla. B-suunnitelma (hiukan radikaali ja yllättävä sellainen) on kyllä jo mielessä, mutta sitä voin esitellä enemmän, jos niin pääsee käymään, ettei huomenna julkaistavalla nimilistalla lue minun nimeäni. Sinänsä en jännitä huomista – lähinnä kaipaan vain varmuutta tulevaisuudestani.

 

Nyt toivottelen kuitenkin teille superonnellista tiistai-iltaa ja suuntaan itse rentoutumaan Finnkinon penkeille Kingsmanin merkeissä. Ratkenneesta tulevaisuudesta voinkin sitten kertoa teille enemmän huomenna tai heti kun vain loppuviikon aikana ehdin. Adios ❤

 PINK OUTFITPINK OUTFIT4

Coat Gina Tricot // Jeans Zara

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s