WEEKLY FAVOURITES: WEEK 27

Desktop48

It’s been quite a while since the previous Weekly Favourites, so I thought I’d do one again since it always cheers me up to go through my favourite pictures on WeHeartIt and writing down the things that have made me happy lately. So here they are, my weekly (or monthly) favourites!

 

  • During the previous weeks the number one thing making me smile is the apartment I’ve rented in Helsinki. There hasn’t been anything making me this happy in a very, very long time. Ever since I was a little girl I’ve been looking forward to decorate my own place, and the wait has been totally worth it. Goosh. As soon as I get the place furnished and move on the 3rd of August, I can promise there’ll be a LOT of photos!

 

  • In June I finally decided to take time for myself and watch a few movies I’ve been planning on watching for ages, and finally saw Pretty Woman, Clueless, Dirty Dancing and 10 things I hate about you among others. The romantic comedies made in the past decade rarely entertain me anymore due to the fact that they seem to be so similar to each others, but there is something about these 90’s movies that is so natural and sweet that one can’t help falling in love with them!

 

  • On Wednesday I turned 20 and I couldn’t have wished for a better birthday. I was woken up with a breakfast (and presents) in bed, in the afternoon I had coffee and cake with few of my relatives and finally ended the day sipping wine and sangria with dearest Stella. The whole day was finally made perfect by a thunderstorm which we had the pleasure to see from the terrace of Di Trevi (a local wine bar). What also made the day very special was the number of special and warm well-wishes I received – I have the best friends in the whole world ❤

 

  • In order to celebrate Eevi’s and mine 20th birthday we’re planning a garden party. I’ve written about it already a few times, but now that the date has been decided and the invitations have been sent, it feels so much more certain and is certainly among the things that make me very happy atm. It’s so much fun to plan, decorate, bake and make playlists! Can’t wait!

 

So, this is what’s been cheering me up lately! Next up is bed – this Saturday started 16 hours ago, at 5 AM and thus I’m pretty much dead right now. The first master class of the year has started and I couldn’t be more exited. This is how I’ll end this post – I’ll be back with new outfit photos in a few days!

 

//Edellisestä Weekly Favourites – postauksesta on ehtinyt lipsahtaa jo lähes 11 viikkoa, joten ajattelin sellaisen tänne taas raapustaa. Jotenkin näiden lempparikuvien höysteeksi tuntuua aina sopivan hyvin lista niistä asioista, jotka viime aikoina ovat minut saaneet onnelliseksi. Tässäpä siis ne muutamat jutut jotka ovat tehneet arjestani aavistuksen ihanampaa viime aikoina.

 

  • Kuluneiden viikkojen ykköshymyilyttäjä on ehdottomasti ollut Töölöstä löytämäni asunto. Pitkään, pitkään aikaan ei mikään ole saanut minua yhtä onnelliseksi. Kävimme kämpässä Matskun kanssa viime viikolla viemässä ekoja tavaroita, ostamassa maton ja peilin, ja mittailemassa seiniä verhoja ja joitain huonekaluja varten. Olen koko pienen ikäni jollain tasolla odottanut oman kotini sisustamista ja nyt kun tässä vihdoin viimein ollaan, en voi muuta kuin todeta että kyllä se on ollut odottamisen arvoista. Voi Luoja. Kunhan saan vielä kalusteet paikoilleen ja muutan 3.8 niin lupaan että tännekin saadaan vihdoin ekoja kuvia!

 

  •  Kesäkuun aikana pakotin itseni vihdoin istumaan alas ja ottamaan itselleni sen verran aikaa, että sain katsottua ne muutamat elokuvat, jotka aina olen halunnut katsoa, mutta joiden katsomista olen kiireiden vuoksi aina vain siirtänyt eteenpäin. Kuukauden aikana näin vihdoin mm. Pretty Womanin, Cluelessin, Dirty Dancingin ja 10 things I hate about youn. Vaikka nykyään enemmän tai vähemmän inhoan 2010-luvulla tehtyjä romanttisia komedioita niiden yli-kliseisyyden ja kaavamaisuuden takia, oli näissä 90-luvun jotain niin välitöntä ja ihanaa, että niistä jokainen meni hujahtaen mukaan lempileffojeni joukkoon. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän kliseisiä rakkaustarinoita, mutta kaikesta huolimatta niin suloisia etten voinut olla niihin rakastumatta.

 

  • Keskiviikkona vietin 20-vuotissyntymäpäivääni enkä kyllä paljon ihanampaa synttäriä olisi voinut toivoa. Aamulla heräsin ja sain aamupalan (ja lahjoja) sänkyyn toimitettuna, iltapäivällä kahvittelin sukulaisten kanssa ja illalla lähdimme rakkaan Stellan kanssa istuskelemaan keskustaan. Koko päivän kruunasi joskus puoli 11 aikaan iskenyt ukkosmyrsky, jota oli aivan ihana seurailla Di Trevin terrassilta Sangrioita siemaillen. Jotenkin synttäreistä mieleen jäi myös ne monet lämpimät ja ihanat onnittelut joita sain – mulla on kyllä maailman ihanimmat ystävät ❤

 

  • Suunnitteilla olevia puutarhajuhlia olenkin jo ehtinyt mainostaa täällä pariin otteeseen, mutta kun kaikki vihdoin alkaa olla lukkoon lyötyä ja kasa koristeita alkaa pikkuhiljaa nousta huoneeni lattialla olevaan pussiin, kuuluu niiden suunnittelu ja odottaminen ehdottomasti tämän hetken “onnellisuus-juttuihin”.

 

Tällaista tänään! Seuraavana taidan kömpiä sänkyyn ja nukahtaa – tämä lauantai lähti nimittäin käyntiin 16 tuntia sitten, aamu viideltä, ja näin ollen olen ihan loppu. Vihdoin viimein alkoi kesän ensimmäinen mestarikurssi ja vaikka nyt väsyttääkin, olen onnellinen siitä että täällä olen. Näihin fiiliksiin päätän tämän postauksen, palaillaan taas pian uusien asukuvien merkeissä!

Desktop50 Desktop46 Desktop49 Desktop47 Desktop51

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s