WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS…

YELLOOW1

Greetings from the Helsinki-Vantaa airport, we’re sitting here waiting to board on the airplane taking us to Frankfurt, form where we’re flying onwards to Verona. We drove to Helsinki already early in the morning, took a box of stuff to my place, ate some delicious pastries from the cake shop just beneath my apartment building, and then drove to the airport. Checking in and dropping off our bags went well, despite of some queues, and now we’ve had plenty of time to lunch, stroll around the tax free shops and blog.

In Verona we’ll face (of course in addition to a brilliant master course) the highest temperatures that has been measured in over 136 years. Partially I’m super excited for the heat, yet a part of me is terrified – it is not the best possible weather for practicing… We’ve done our best packing with us the most suitable clothes for a weather like that, and as long as we remember to drink enough water I’m sure we’ll survive 😀

What also makes this trip special to me is that we’re traveling together with my sister, without parents, for the very first time. This far we’ve had loads of fun (despite of some typical sibling squabbles)  and thus I am sure this will be a very entertaining trip. For once we also have our camera with us, so I’ll probably be able to post also from Verona. Now it’s time for take off, I wish you a fabulous Monday!

// Terveisiä Helsinki-Vantaalta, täällä odotellaan jo innolla lentoa Frankfurtiin. Lähdimme aamulla ajelemaan tänne päin jo kahdeksan aikoihin, käväisimme taas nopsaan viemässä muuttolaatikollisen tavaroita kämpälleni ja siirryimme sitten tänne. Check in ja laukkujen luovutus meni ihanan vaivattomasti, vaikka jonoja oli kyllä ihan riittämiin, ja nyt meillä on ollut vielä kivasti aikaa lounastaa, kierrellä tax-freessä ja bloggailla, hehe.

Veronassa kohtaamme varmastikin loistavan mestarikurssin lisäksi kuumimmat helteet mitä Italiassa on mitattu 136 vuoteen. Suomen vajaiden 20 asteen helteiden jälkeen odotan enemmän tai vähemmän kauhulla noita kuumuuksia – yli 30 asteessa harjoittelu ei nimittäin ole mitenkään kovin nautinnollista. Mukaan on kylläkin pakattu kaikki mahdolliset hellevaatteet mitä vaatekaapeista sattui löytymään, eli kunhan vaan muistetaan juoda riittävästi vettä meidän pitäisi ainakin selvitä 😀

Ihanan tästä matkasta tekee myös se, että olemme ekaa kertaa reissussa kahdestaan pikkusiskoni kanssa. Tähän asti meillä on ollut joistain pikkukinoista huolimatta hauskaa, joten eiköhän tästä jokseenkin hulvaton reissu taida tulla. Kamerakin on kerrankin mukana matkassa, joten tuolta paikanpäältäkin saan varmasti jotain postauksia kirjoiteltua. Nyt lentokoneeseen mars, ihanaa maanantain jatkoa teille!

ye13
ye22
ye3
ye23
YELLOOW
ye7
YELLOOW2
YELLOOW3

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s