COMEBACK

 

Hei, ja tervetuloa seurailemaan taas Heeled Adventuresia!

Kuluvan vuoden aikana olen tehnyt parhaani kerätäkseni elämääni niitä asioita, jotka ainakin aikaisemmin ovat tehneet minusta vähän onnellisemman.Miettiessäni menneitä olen yrittänyt muistaa, mikä jo tällä hetkellä tekemien asioiden lisäksi on menneisyydessä tehnyt minut iloiseksi. Mieleen juolahti bloggaaminen. Sen jälkeen kun soitosta tuli ns. pääasiallinen päivieni sisältö,  ei minulla oikeastaan ole ollut Avoimessa tehtyjen opintojen lisäksi muuta virallista harrastusta. Liikunnasta en oikeen tahdo innostua, ja koska muistan nauttineeni bloggaamisesta ihan mielettömästi joskus ennen ajattelin, ettei ehkä olisi mikään huono ajatus palailla tänne.

Tällä(kin) kertaa ajatuksena on postailla ilman aikatauluja tai mitään paineita. Tarkoituksena on lähinnä kirjoitella ja kuvailla silloin kun huvittaa ja todennäköistä onkin, että jossain vaiheessa ei voisi vähempää kiinnostaa ja toisinaan sitten kirjoittelu maittaa sitäkin enemmän.

Tältä erää toivotan kuitenkin teidät kaikki taas tervetulleiksi seurailemaan, ja ai että olen innoissani 😀 Ja postaustoiveitahan saa laittaa tulemaan niin paljon kuin sydän sietää!

 

Welcome back to Heeled Adventures!

During the last year I’ve done my best to surround myself with things that at least used to make me a bit happier. Besides the things I’m already currently doing, I came to think about blogging. After playing became the main content of my days I really haven’t had a proper hobby aside of it, besides of course the law courses I’ve been doing in the Open University. I don’t get too excited about exercising, and since I recall myself enjoying blogging so much in the past, I thought it probably wouldn’t be too much of a bad idea to get back to it.

My plan is mostly to post without any schedules or pressure and to make this my little place of escape in the midst of it all. I’m planning to write and take photos whenever I feel like it, and it’s probable there will be times when I couldn’t care less as opposed to times when I couldn’t think of anything more fun to do. Anyway, for now you all are so welcome to follow me, and I couldn’t be more excited 😀

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s