GREEN

green1

Ensimmäinen asupostaus vuosikausiin, ja semi-räväkästi, tai ainakin semi-räväkällä värillä lähdetään liikkeelle 😀 Yksi lempibloggaajistani Linda Juhola repäisi keväällä ja osti vihreän Chanelin klassikkolaukun ja ai että – vaikka väri aluksi särähti silmään, niin pikkuhiljaa ihastus heräili minussakin. Silmäni ovat vihreät ja olen aina kokenut, että vaaleanpunaisen ja valkoisen lisäksi vihreä on yksi niistä väreistä, joissa todella tunnen itseni kauniiksi. Kun edellisellä Englannin-reissullani pyörähdin outlet-liike TK-Maxissa ja silmiini osui sekä metsänvihreä takki että samaa sävyä oleva mekko, oli niitä pakko koittaa ja loppujen lopuksi myös ostaa.

Viikko on lähtenyt hyvissä fiiliksissä liikenteeseen, vaikka jatkuvaan sateeseen onkin meinannut mennä hermot. Tänään onneksi aurinko ehti pilkottaa edes hetken aamulla ja päivä onkin kulunut mukavissa merkeissä; soitin matineassa, harjoittelin, kahvittelin ihanan Katsan kanssa ja loppuilta meneekin oikeushistorian esseetä raapustaen.

First outfit post in years, and starting of with a splash colour 😀 Linda Juhola, one of my favourite bloggers bought one of the classic Chanel flap bags in green and even though I originally wasn’t too excited about the colour I have to admit I slowly but surely got a small crush on it. My eyes are green and pretty much for my whole young adult-ish life green has been one of the colours that I really feel pretty in, alongside pink and white. For a long time I had forgotten about the whole colour, but partially thanks to Linda – here I am again! 

The week has started of well, although the never ending greyness and rain aren’t exactly cheering me. Today went by particularly nicely; in the morning I played in a matinee, practiced a bit, had coffee with the dean of our school aswell as my favourite Katsa and then spent the rest of the day trying to pull together my last essay for a course in history of law.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAgreen4OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s