RECITAL DONE AND DONE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantaina sain vihdoin suoritettua B-tutkintoni! Tutkinto on siis periaatteessa konsertti, joka pidetään kandin lopussa ns. todisteena omasta kehittymisestä ja kyvystä soitta musiikkia eri aikakausilta. Tutkinto jännitti loppujen lopuksi paljon vähemmän kuin mitä olin ennakoinut, mikä ehkä hieman yllätti, mutta kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin melko hyvä fiilis!

Mitä jäi käteen? Helpotuksen tunne siitä, että homma tuli hoidettua ainakin suhteellisen kunnialla kotiin, siitä, että tutkinto on nyt tehty ja voin taas keskittyä tulevaisuuteen ja lisäksi ihan valtavan hyvä mieli siitä, miten moni on jaksanut minua onnitella käytävillä, halannut ja lähettänyt viestejä Facebookissa ja Instagramissa! Joten kiitos, kiitos, kiitos niistä!

Aina välillä unohtuu, miten valtavan tärkeää on sanoa kaikkea hyvää muille, mutta jos saan ketään hymyilemään edes murto-osan verran siitä, mitä olen viime päivinä saanut hymyillä, olen kyllä päivässäni onnistunut!

Tulevien viikkojen osalta olen jotenkin onnistunut täyttämään kalenterini aika lailla äärimmilleen ja luvassa on kaksi orkesteriprojektia, kolme viimeisteltävää Avoimen oikiksen kurssia, mestarikurssi Italiassa, sekä uusi opeteltava ohjelmisto. Kuitenkin kaiken keskellä taidan yritän ottaa vähän aikaa hiukan rennommin; katsoa sarjoja silloin ja sen verran kun huvittaa, tehdä rästiin jääneitä koulutehtäviä, käydä shoppailemassa oikein ajan kanssa, suunnitella tulevaisuutta, käydä kahvilla kaikkien niiden kanssa, joita en viime aikoina ole ehtinyt näkemään ja kerta kaikkiaan muuten vaan yrittää nautiskella elämästä. Kuukauden päässä siintävän joululoman voimin tästä kaikesta varmasti selvitään!

Olen muuten niin fiiliksissä kuvissa näkyvästä paljettihameesta! Yritän saada siitä vielä kunnon asukuvat joku päivä, joten pysykää kuulolla!

 

// On Monday I finally managed to complete my Bachelor’s recital! The recital is basically just a concert in which you play a certain program too prove that you’ve developed during your years at the Acadeny and that you manage a various range of different styles and areas of music. In the end I was much less nervous about it than I expected, but think it went relatively well.

And how do I feel about it now? I feel relieved for completing the whole thing quite well, for the whole thing being done and finally being able to focus on the future again and in addition an incredibly good mood for all the sweet congratulations and hugs and messages I’ve gotten in the hallways, on Facebook and on Instagram! So thank you so much, I appreciate every single one of them more than you’ll ever know! Just reminds me how super important it is to say nice things to others, if I can make anyone smile at least a bit other people have made me smile during the last days, I’ve done something right!

Next up I have two orchestra projects, three law courses to finish, one master class in Italy in a few weeks and a new violin program to learn slowly but surely. Mixed with a few Christmas parties, and a nice long Christmas holiday to look forward to – I can’t wait. But first; some chill time, watching series as much as I want, finishing uncompleted school work, shop for a whole day, grab cups of coffee with all the people I haven’t had time for and simply enjoying life!

Also, I’m so in love with the sequin skirt! I’ll try to get proper outfit photos with it later, so stay tuned!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s