LILAC

TED BAKER FUR

Ihanaa viikonlopunalkua kaikille! Perjantai-aamuni aloitin kylmän viileästi nukkumalla kymmeneen ja syömällä aamupalaksi mätivoileipiä ja kääretorttua. Nukuin runsaat 11 tuntia ja silti päätä särkee aivan kirotun paljon, enkä oikein tiedä mihin toimenpiteisiin tässä pitäisi ryhtyä. Seuraavaksi suuntana on kuitenkin koulu ja sen jälkeen Tapiolan kirkko, jossa olen tällä viikolla soittamassa Mozartin Requiemiä.

Päänsärkyä lukuunottamatta perjantaifiilis on kyllä aika lailla katossa. Vaikka tulevaa viikonloppua ei nyt ihan pelkäksi lomailuksi voi kutsua hymyilyttää silti huomenna illalla vietettävät TeAkin pikkujoulut ja sen jälkeen siintävä vapaa sunnuntai. Siitä on aikaa, kun viimeksi olen päässyt kunnolla ulos ilman, että sängyn on tarvinnut kutsua ennen puoltayötä, joten en todella malta odottaa!

Kuvissa näkyvä tekoturkisliivi on muuten ollut kuluneiden kylmien päivien pelastus. Jotenkin se jotenkin siistii asun kuin asun ja on kaiken lisäksi äärettömän mukava! Oulun Stokkaalta tehty Ted Bakerin alelöytö on kyllä yksi kaikkien aikojen lemppareista! Nyt kuitenkin viikonlopun viettoon!

// Happy Friday everyone! I kicked off my weekend by sleeping until 10 and having caviar sandwiches and cake for breakfast. Despite sleeping for almost 11 hours my head aches like hell, and I don’t really what to do. Next up, however, is the school and then Tapiola church, where I’m playing Mozart’s Requiem this weekend.

Despite my headache I’m really enjoying the Friday feeling today! Even tho the weekend isn’t quite the blank page I wish it would be, I’m super excited for the Christmas party the Theater Academy of the Arts University is throwing tomorrow as well as the free Sunday afterwards. It’s been quite a while since I last went out before feeling the need to crawl back to bed before midnight so I really can’t wait!

The faux fur vest in these pictures has really been the savior of the previous cold days. Somehow it elevates all outfits and besides that is insanely warm and super comfortable. I found it a few months ago on sale and it’s definitely been a favorite! Anyway now off to enjoy the weekend – I really hope you’ll enjoy yours aswell!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATED BAKER FUR1OLYMPUS DIGITAL CAMERATED BAKER FUR2Faux fur vest – Ted Baker, lace shirt -Zara, pants Stradivarius, over-the-knee boots – Steve Madden, bag – Camelia Roma

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s