STYLE CRUSH SUNDAY: LAURA WILLS

FASHIONBUG

Ajattelin näin sunnuntai-illan kunniaksi jakaa kanssanne yhden uusimmista tyyli-ihastuksistani! Harvoin on kenenkään tyyli kolahtanut niin kovaa kuin lontoolaisen ja vieläpä juuriltaan suomalaisen Laura Willsin. Asu toisensa perään tuntuu olevan täydellinen ja pukeutuisin mahdollisuuden saadessani niistä aika lailla jokaiseen. Rakastan naisen tapaa yhdistää raikkaita ja neutraaleja värejä toisiinsa ja toisaalta myös trendejä ja todella klassisia vaatekappaleita. Ihailen myös Lauran taitoa saada juhlavampikin asu tuntumaan sopivalta arkeen. Lauran tyylistä inspiroituneena olenkin rakastunut uudestaan statement korvakoruihin, neuleisiin ja naisellisiin mekkoihin.

Ihastustani Lauran somettamiseen lisäävät myös hänen instastooreissa vilahtelevat kaksi suloistakin suloisempaa tytärtä, heidän ihanat asunsa sekä ajatukset kolmannen lapsen odotuksesta. Vaikka en elämäntilanteeni puolesta juurikaan voi Lauraan samaistua on tässä jotain mistä unelmoida – en voi muuta sanoa kuin että todella toivon saavani jonain päivänä olla yhtä onnelliselta vaikuttava ja tyylikkäältä näyttävä äiti!

Lauran tyyliä pääsette seurailemaan Instagramista nimellä thefashionbugblog sekä hänen blogistaan thefashionbugblog.com.

 

// In honor of this Sunday I thought I’d share with you one of my newest style-crushes! I’ve rarely fallen as deeply in love with somebody’s style as I have with the one of the London based Laura Wills. Outfit after outfit I’m blown away by the elegant way she combines trends and classics and would most certainly wear any of them if given the chance. I absolutely love her way of combining fresh, pure and neutral colors with each other and somehow also admire her fearlessness what comes to wearing more festive details such as statement jewellery and sequins even on basic everydays. Inspired by Laura’s style I’ve again fallen in love with statement earrings, knits and feminine dresses.

My love for Laura’s daily Instagram Stories also builds up on her sharing the looks of her two adorable daughters and thoughts on expecting a third child. Even though I can’t quite relate to her situation in life she really gives something to dream about and look forward  to – I really can’t wait and truly hope I’ll one day get to be an as seemingly happy, content and elegant mum!

You can follow Laura on Instagram by the name thefashionbugblog and on her blog at thefashionbugblog.com.FASHIONBUG1FASHIONBUG2

All pictures are from thefashionbugblog Instagram account. 

2 Comments Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s