NOVEMBER RUSH

PINK COATTT

Viime viikkoa kiireellisempää viikkoa saa hakea… Tuntuu, että olen juossut pää kolmantena jalkana harjoituksesta harjoitukseen, ja yrittänyt palauttaa tehtävää toisensa perään ennen deadlinea. Jotenkin onnistuin lisäksi juhlimaan yhdet pikkujoulut, kahdet karonkat ja järjestämään joulubrunssin… 😀 Hieman suorituspainoitteisella asenteella siis mentiin, mutta nyt mieltä lämmittää aikataulun rauhoittuminen joulua kohti ja kaikki ne ihanat asiat, mitä edessä nyt häämöttää!

Tällä viikolla ohjelmassa on lähinnä vain omatoimista harjoittelua, ympäristöoikeuden oppimispäiväkirjan viimeistelemistä ja itsenäisyyspäivän viettoa ennen kuin suuntaan kohti Venetsiaa ja Portogruaroa ja erästä mestarikurssia perjantai-aamulla. Kurssi itsessään alkaa vasta lauantaina ja koska lentoni osui perjantai-aamulle ja pääsen chekkaamaan itseni sisään vasta illasta ajattelin piipahtaa kiertelemässä Venetsiassa ennen kurssiin keskittymistäni. En malta odottaa!

Kylmemmät säät ovat kovasti hymyilyttäneet viime viikon aikana ja muun muuassa tässä takissa ja tekoturkis-kauluksessa olen viilettänyt ympäri Helsingin viileitä katuja. Ikäväkseni joudun kyllä toteamaan, että kuvissa näkyvien luottokenkien käyttö jää lumentulon myötä pakosta vähemmälle, mutta yritän nyt kuitenkin iloita talvi-saappaiden esiin kaivamisesta. Nyt toivon teille aivan ihanaa maanantai-illan jatkoa, toivottavasti pääsen taas tänne palailemaan tämän viikon aikana!

// Last week was something just slightly short of a chaos… I feel like I’ve been running around like a maniac from rehearsal to rehearsal and been trying to turn in assignment after assignment just hours (or even minutes…) before each deadline. Somehow I also managed to go to a Chrismas party, two after-concert-parties and host a Christmas brunch… 😀 How, I don’t know, but now it’s all done and I can chill a bit and enjoy all the fun things ahead!

This week will be mostly about personal practicing, finishing a learning diary in Environmental Law and celebrating the national day of Finland before heading towards Venice and Portogruaro and a masterclass on Friday morning. The masterclass starts only on Saturday and since I accidentally took my flight already for Friday morning and am only allowed to check in in the evening I thought I’d swing around Venice before settling down and concentrating purely on playing. Can’t wait!

These cold early winter weathers have made me so happy lately and I’ve been running around the chilly streets of Helsinki in this coat and faux fur-collar combination amongst others. Unfortunately now I also have to conclude it’s time to put the shoes in these pictures – aka my favourite and most worn shoes in a long time – back in the closet due to the snowfall. Time to move on to boots! Anyway, for now I wish you all a lovely Monday evening and hope I’ll get back here later this week!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFaux fur collar – Costes, coat – Zara, shoes – Femme Stockholm, Bag – Camelia Roma

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s