LOVE FOR LAMPS

Kuluneen syksyn aikana olen parhaani mukaan yrittänyt sisustaa kotiani entistä enemmän itseni näköiseksi. Jossain vaiheessa yritän saada täältä kotoa postausta tänne blogin puolelle, mutta tällä hetkellä kuvien ottaminen on huonon valaistuksen takia melko hankalaa – valoisempia säitä odotellessa siis! Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin jo nyt melko tyytyväinen kotiini, mutta vielä puuttuu ainakin yksi melko keskeinen tekijä – ihana lamppu, nimittäin.

Kattoa koristaa tällä hetkellä Ikean parin euron paperinen pallolamppu, josta en erityisemmin välitä. Pitkään unelmoin klassisesta ja romanttisesta kristallikruunusta. Jotenkin se alkoi kuitenkin vähitellen tuntumaan niin ennalta arvattavalta, että modernimpi Sputnik-tyyppinen lamppu alkoi houkuttelemaan perinteistä versiota enemmän. Tässä postauksessa siis muutama lamppu, jotka kelpuuttaisin tällä samaisella sekuntilla tänne kotiin. Mitä mieltä te olette? Minkä tyyppiset lamput teitä miellyttää?

 

//During the past fall I’ve been doing my best to decorate my home. At some point I’ll try to show pieces of it here as well, but as it is the lighting is so bad and the hours of sunlight so few that it’s been a bit tricky – therefor we’ll have to wait for sunnier times! Nevertheless I’m already now quite happy with my home, yet one major thing is still missing – a beautiful lamp. 

Currently my home is lit by an Ikea lamp made of paper, and I must say that despite my best efforts I really don’t like too much. For a long time I dreamt of a classical and romantic chandelier, but eventually it started feeling a bit too  predictable. So therefore the current dream is a more modern, Sputnik-type of lamp. In this post I share a few pics of lamps I’d love to take here any day. What do you think? What kind of lamps do you like?

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s