WEDNESDAY VIBES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa keskiviikkoa! Italianreissu teki kyllä niin terää – vaikka Helsingissä kaikki onkin valtavan hyvin, on arki viime aikoina tuntunut hieman yksitoikkoiselta ja parin päivän mestarikurssi ja uusista maisemista nautiskelu virkisti valtavasti. Nyt tarvitsee enää sinnitellä runsaan viikon verran ennen joululomalle siirtymistä! Viikko tuo tullessaan lähinnä omatoimista harjoittelua, glögeilyä ystävien kanssa, viimeisten palautettavien tehtävien viimeistelyä ja joululahjojen hankintaa. Aika rentoa siis, ja tavallaan odotan jo innolla uuden lukukauden alkua. Tuntuu, että palasin matkalta niin motivoituneena ja täynnä uutta energiaa, etten malta odottaa, että pääsen sitä kaikkea hyödyntämään!

Kuvissa näkyy yksi viime aikojen ykkösasuista. Lyhyt kellohame ja valkoinen paita on kautta aikain ollut yksi lempikokonaisuuksistani ja nämä vaatteet päällä olenkin liihotellut harva se päivä. Ilahdutti myös hurjasti huomata miten kohtuullinen valaistus Musiikkitalolla on – ihanaa löytää paikka, jossa saadaan helposti asukuvat napsittua harjoittelujen lomassa ilman, että tarvitsee kalista pakkasessa ja tuulessa!

Hope you’re all having a lovely Wednesday! My brief trip to Italy did so good – even though everything’s more than well in Helsinki, life has felt a bit boring and dull lately and a few days of masterclasses and enjoying new sceneries did me so good.

Now there’s just roughly a week left to go before the Christmas holidays! The week is mostly filled with my own practicing, enjoying Christmas vibes with friends, turning in last school works and buying Christmas presents. Quite chill, I’d say, and somehow I’m already looking forward to the next semester. I feel like I came back so motivated and full of energy that I can’t wait to put it all into use!

In the photos you can spot one of my all time favourite outfits. A short skater skirt and white shirt has for a long time been one of my favourite combinations, and I always feel so feminine and comfortable wearing it! Also, what cheered me up in these pictures was realising what a relatively great lighting there is at the Music center – so nice to find a nice place where we can quickly shoot outfit photos in midst of practicing without having to freeze our butts off in the cold!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAuntitled folder 2-001untitled folder 2-004

Shirt – Mango, skirt – H&M, heels – Zara, bag – Coccinelle

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s