STYLE CRUSH SUNDAY:  VENDELA SVENSSON

Style Crush Sundaylla jatketaan! Fashion Bug Blogin Laura Willsin jälkeen tuntui hetken aikaa siltä, etten millään keksi toista vertaista tyylitaituria, jonka parhaita asuja kanssanne haluaisin jakaa. Vähän Instagramia selailtuani muistui mieleen kuitenkin useampikin jakamisen arvoinen pukeutuja, ja tänään esittelyssä siis Heeled Adventuresin historian toinen Sunday Style Crush!

Tämän kertainen tyyli-ihastukseni Vendela Svensson asustaa Tukholmasta, jossa toinen toistaan tyylikkäämpää influenceria tuntuu olevan loputtomiin. Vendela edustaa kuitenkin mielestäni ihanan klassista ja yksinkertaista ja hieman massamuodista poikkeavaa pukeutumistyyliä. Hänen inspiroimana olen rakastunut uudelleen olkapääpituisiin hiuksiin (kenties alkaa olla aika varata aika kampaajalle…?), yksinkertaisiin väriyhdistelmiin ja tuohon upeaan Chanelin klassikkolaukkuun, joka vaikuttaa sopivan yhteen kaiken kanssa. Vendelaa pääsette seurailemaan hänen Instagram-sivuiltaan nimimerkillä @vendelasvensson. Tältä erää toivotan teille kuitenkin aivan ihanaa sunnuntai-päivää!

 

// Happy Sunday everyone! Today it’s time for another edition of my Style Crush Sunday’s. After introducing Laura Wills from the Fashion Bug Blog in my previous post, I struggled a bit to find another influencer whose style I’d admire enough to want to share with you. After browsing through my Instagram I realised there are actually plenty of them, and thus I’m today introducing my second Sunday style crush in the history of Heeled Adventures!

The girl whose style I’m gushing over today is Stockholm based Vendela Svenssons. She really represents such an elegant, classic and simple way of dressing that I can’t help but admire! Inspired by Vendela I’ve fallen in love with shoulder long hair (maybe finally time to book a time at the hairdresser…?), her simple yet so chic colour combinations and that gorgeous classic Chanel bag that just seems to elevate each look. Loving every single outfit! You can follow Vendela on her Instagram page at @vendelasvensson. And for now I’ll wish you a wonderful Sunday!

Kaikki kuvat Vendelan Instagram-sivuilta, @vendelasvensson

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s