MONDAY MOTIVATION 1

Palatessani bloggailun pariin minulle oli selvää, että halusin tuoda tänne pelkkien asukuvien lisäksi myös uutta kouluun, tulevaisuuteen ja uraan liittyvää näkökulmaa. Haluaisin kovasti jakaa kanssanne niitä asioita, jotka jaksavat motivoida minua. Senpä takia olen päättänyt aloittaa blogisarjan Monday Motivation, jossa ajatuksena on jakaa kanssanne aina näin maanantain kunniaksi kaikkien aikojen suosikki-mietelauseitani ja kertoa, miksi juuri ne ovat auttaneet minua jatkamaan aina vain eteenpäin. Toivottavasti teistäkin joku onnistuisi ammentamaan näistä ajatuksista inspiraatiota! 

Tämän päiväiseen aiheeseen siis… Kuluneina vuosina minulle ehkä vaikeinta on ollut lepääminen ja arjessa pysähtyminen. Olen aina nauttinut suorittamisesta ja asioiden aikaan saamisesta, eikä taukoilu ja pitkien vapaiden viikonloppujen puhumattakaan kesälomaviikkojen pitämisestä todellakaan ole ollut tapaistani. Viime keväänä ja kesänä päädyin kuitenkin useamman mutkan kautta pysähtymään ja pohtimaan hetkeksi, mitä ihan oikeasti elämältäni haluan. Olenko tyytyväinen siihen suuntaan, mihin olen menossa? Olenko onnellinen? Tauon, rauhoittumisen ja oman elämän suunnan uudelleenlöytämisen myötä tuntuu, että monien vuosien ajan vaivanneet lukot ja sisäiset esteet katosivat. Tänä syksynä elämä onkin ollut ihaninta vuosiin ja niin soitto kuin myös opiskelut ovat luistaneet eteenpäin kuin tanssi. 

Näin joululoman kynnyksellä haluaisinkin rohkaista kaikkia pitämään taukoa ja lepäämään. Maailma ei kaadu, vaikka ette tekisi mitään kokonaiseen viikkoon ja todennäköisesti palaattekin viikon täysilevon jälkeen takaisin energisempinä kuin koskaan. Ihanaa viimeistä joulua edeltävää viiikkoa siis kaikille! 

        

// As I got back to blogging it was clear for me that in addition to the usual outfit posts, I wanted to share a new perspective related to school, the future and what hopefully will turn out to become an interesting career. Therefore, I’d like to share with you some of the things that keep me motivated and thus have decided to start another blog series called Monday Motivation in which I hope to share with you my favourite motivational quotes and talk about why they’ve helped me keep on going. I really hope that perhaps someone of you could get as motivated from them as I have!

So, to the topic of the day… During the past years perhaps the most difficult thing for me has been to rest and stop when everything gets too much. Like I said, I’ve always enjoyed accomplishing and taking breaks, long weekends off not to talk about whole summer holidays has really not been my style. During last spring and summer I however ended up stopping and thinking for a while about what I really want. Am I on the right path? Am I really happy? After taking a break, breathing and remembering what I really want, emotional locks that have been bothering me for years just disappeared. This fall life has been better than in years and playing and studying has been working smoother than ever.

On the verge of the Christmas holiday I’d really like to encourage each and everyone of you to take a break and really rest. The world won’t fall apart even if you wouldn’t do one real thing for a whole week and there’s a chance that by doing so you’ll come back more refreshed than ever. Anyway, for now, I’ll wish you a wonderful start on the last week before Christmas!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s