POLKA DOTS AND A JODEL BOOKCLUB

Viimeisiä viedään – enää pari päivää ja sitten siirrytään vihdoin joululomalle! Eilen illalla sain vihdoin poikaystäväni tänne ja loppuviikko taitaakin mennä aikalailla vaaleanpunaisessa jouluhumussa – en malta odottaa Tuomaan markkinoilla kiertelemistä, illallistamista jossain ihanassa ravintolassa, pitkää kävelyretkeä Keskuspuistoon ja ihan vaan jouluisesta Helsingistä nauttimista, kerrankin yhdessä.

Koulujuttujen ohella repäisin viime perjantaina ja menin kauan odotettuun (ja toisaalta myös vähän jännitettyyn) Jodelissa perustetun lukupiirin ensimmäiseen tapaamiseen. Kuulun oman kaupunginosani Jodel-ryhmään, jossa joku ehdotti lukupiirin perustamista muutama viikko sitten. Yllättävän moni ilmoitti olevan kiinnostunut ja perjantaina oli ensimmäisen tutustumistapaamisen aika, ja ai että, miten hauskaa oli!

En ole pitkiin, pitkiin aikoihin tehnyt mitään niin vapauttavaa. Oli ihana tavata uusia ihmisiä ilman minkäänlaisia ennakko-olettamuksia ja päätyä keskustelemaan yllättävänkin syvällisistä asioista illan mittaan. Illasta jäi niin hyvä fiilis, etten malta odottaa seuraavaa kokoontumista, enkä oikeastaan kyllä ensimmäisen kirjamme, Tohtori Jekyll ja Herra Hyden lukemistakaan. Jos siis teillä on aikaa ja uskallatte, suosittelen todellakin jonkin samankaltaisen perustamista omassa kaupungissanne tai kaupunginosassanne!

Kuvissa viime viikkojen suosikkimekko, jonka itse asiassa bongasin viime sunnuntain Style Crushilta, Vendela Svenssonilta. Vähänkö kivasti muuten matsasivat nuo vaaleanpunaiset pilkut ja neonkeltainen sohva 😀

// Almost done – only a few days left and it’s finally time for a well deserved Christmas holiday! Last night I finally picked up my boyfriend at the airport and am quite sure that what’s remaining of the week will be spent in something of a pink Christmas cloud – I can’t wait to stroll around the local Christmas markets, dine at a nice restaurant, take a long strong in the Central Park and just enjoy the holiday spirits of Helsinki – finally together.

Last Friday I went all wild and crazy and joined the first meeting of a bookclub established in the Jodel group of my neighbourhood. A few weeks ago someone suggested establishing a club for readers and turns out surprisingly many were interested. On Friday it was time to meet for the first time and I still can’t quite believe how nice it was!

I haven’t done anything so liberating in such a longtime. There’s something so special about meeting completely new people without literally any expectations and to end up discussing even surprisingly deep matters during the first night we met. I left the evening in such a good mood that I can’t help but wait for getting together again – and also for reading our first book, Dr Jekyll and Mr Hyde. So, if you have the time and the guts for it, I really recommend trying to establish something similar in your city or neighbourhood!

In the photos I’m wearing my favourite dress of the past weeks – in fact bought inspired by last weeks Sunday Style Crush, Vendela Svensson. It’s so comfortable! Also I absolutely love the colour combination of those pink dots and that neon yellow couch 😀

 

Dress – Zara, shoes – Zara

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s