ALL BLACK

Terveisiä Turusta! Parin ihanan Helsingissä vietetyn päivän jälkeen suunnistimme kohti entistä kotikaupunkiani ja joulunviettoa. Kerrankin meillä on ajoissa (!!!) ostetut ainakin omasta mielestämme onnistuneet joululahjat, ja nämä viimeiset joulua edeltävät päivät voidaankin hyvillä mielin käyttää Turussa kiertelemiseen, kavereiden näkemiseen ja muuhun ihanaan. Eilen käytiin kaikkien aikojen lempparikiinalaisessani ja viineilemässä jokirannassa, tänään ollaan puolestaan kierrelty keskustassa ja seuraavana odottaa jo melkein perinteeksi muodostunut aaton-aaton avantouinti.

Italian matkasta ja jo aiemmin hehkuttamastani italialaisten talvipukeutumisesta inspiroituneena päätin hankkia tumman talvitakin. Isabella Löwengripin upeaan MaxMaran takkiin ihastuneena ilahduin huomatessani hyvin samankaltaisen takin löytyvän Zarasta. Tässä takissa onkin ollut ihana nauttia lumisista talvikeleistä! Joku päivä toivottavasti saan hankkia myös sen ihan aidon MaxMaran version, mutta siihen asti viihdyn kyllä tässäkin enemmän kuin hyvin. Seuraavaksi avantoon, ihanaa aatonaattoa teille kaikille!

// Greetings from Turku! After spending a few wonderful days in Helsinki, we trained our way to my old hometown to celebrate our Christmas with my family. Since we’ve for once purchased all our Christmas presents on time this year (that at least in my opinion are exceptionally great this time), we’re looking forward to spend the last few days before Christmas just strolling around Turku, seeing friends and doing other fun things. Tonight we’re dining at my absolute favorite Chinese restaurant and going for a wine tour along the river, tomorrow it’s time for some sauna and swimming in the local lake.

Inspired by my trip to Italy and the gorgeous Italian winter styles I saw I decided to finally get a proper black coat for myself. After admiring Isabella Löwengrip’s black MaxMara coat for months I was pleasantly surprised to find a similar one at Zara. Hopefully one day I’ll be able to buy the real deal at MaxMara but until then I couldn’t be much happier with this one. Next up sauna, swimming and enjoying the gorgeous winter weather, I hope you’re enjoying your eve before Christmas Eve as much as me!

Coat – Zara, shoes – Steve Madden, bag – Coccinelle

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s