SUNDAY STYLE CRUSH: SANIA CLAUS DEMINA

Vuoden viimeistä Style Crush Sundayta viedään! Tämän viikon ihastus on ruotsalainen stylisti, bloggaaja ja muotitoimittaja Sania Claus Demina. Sania on toiminut muun muassa stylistina ja toimittajana ruotsalaisessa Damernas Värld-lehdessä, josta aikoinaan hänet bongasinkin. Naisen Instagramia olen seurannut jo useita vuosia, ja vielä tänäkin päivänä jaksan kerta toisensa jälkeen inspiroitua upeista kuvista.

Sanian tyylissä viehättävät ennen kaikkea laadukkaat materiaalivalinnat, saman sävyisten vaatteiden ja kiinnostavien leikkausten aika rohkeakin yhdistely, upeat tummat ja tuuheat hiukset ja ennen kaikkea korkeat korot 😀 Olen tainnut samaa jankuttaa jokaisessa Style Crush Sundayssa, mutta kyllä taas on sanottava, että tässä on jälleen kerran pukeutuja, jonka asuista pukeutuisin mieluusti vaikka joka ikiseen.

Sanialta haluaisin poimia omaan pukeutumiseeni ennen kaikkea kyvyn yhdistellä yksinkertaisia ja kuviottomia vaatteita toisiinsa, rohkeuden ja silmän yhdistellä mielenkiintoisia asusteita muutoin yksinkertaisiin asuihin sekä nuo hiukset 😀 Vaikka hiuksistani tuskin koskaan tummanruskeita tulee, iski kyllä tätä postausta kirjoittaessani sellainen hiusinspis, että pitää ehkä (taas) varata aika kampaajalle. Tuo rento puoli-otsatukka on kertakaikkisen ihana!

Tämä taitaa jäädä nyt viimeiseksi postaukseksi vuoden 2018 puolella – ihanaa, hauskaa ja turvallista uuden vuoden viettoa siis teille kaikille, palaillaan taas tammikuun 1. päivänä!

// Time for the last Style Crush Sunday this year! The style crush of this week is the Swedish stylist, blogger and fashion editor Sania Claus Demina. Sania has worked among other things as a stylist and editor in one of my all time favorite Swedish fashion magazines – Damernas Värld. I’ve been following her on Instagram for years, and still today get inspired by her gorgeous pictures and beautiful outfits.

What I love about Sania’s style in particular are the beautiful and high quality fabrics she wears from outfit to outfit, her eye for rocking monochrome and combining neutrals with neutrals and simple and interesting cuts with each others, her gorgeous dark and carelessly curly hair and of course her high heels 😀 I think I might’ve said this in every single Style Crush Sunday-post, but still have to say it again; this is a woman who’s outfits I sincerely wouldn’t mind wearing.

What I’d like to adapt to my own dressing from Sania is her skill of combining simple colours and on the other hand bold cuts with each other, her boldness of using interesting and eye-catching accessories with otherwise simple outfits and well… her hair 😀 My hair will most likely never become dark bround, but I really do love her cut! Those half-bangs are just perfect!

For now I think this is the last post of 2018. I really wish you all wonderful, happy and safe New Year’s celebrations, I’ll see you in January!

All photos from @saniaclausdemina and https://saniaclausdemina.com/

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s