MY NEW YEAR’S RESOLUTIONS

Ihanaa uutta vuotta 2019! Vietin uuden vuoden vaihtumista tällä kertaa koti-Turussa enkä olisi paljon ihanampaa vuoden alkua voinut toivoa. Tästä se lähtee! Vuoden vaihtumisen ja tammikuun ensimmäisen päivän kunniaksi ajattelin listata tähän postaukseen uuden vuoden lupaukseni. Vuonna 2019 lupaan itselleni, että…

  • …alan urheilla säännöllisesti. Vaikka olen muutoin melko aktiivinen, en juurikaan nauti urheilemisesta ja olen aina vältellyt sitä aika lailla viimeiseen asti. Isabella Löwengripistä inspiroituneena olen kuitenkin tässäkin asiassa päättänyt ryhdistäytyä. Jos Ruotsin viime vuoden “Vuoden liikenainen”, miljoonien arvoisten yritysten pyörittäjä ja 27-vuotias kahden lapsen äiti saa järjestettyä itselleen aikaa urheilla 3-4 kertaa viikossa pystyn siihen kyllä minäkin.
  • …opettelen budjetoimaan. Rahan käytön seuraaminen ja laskeminen on inhokkipuuhaani . Tänä vuonna olen kuitenkin päättänyt tehdä ryhtiliikkeen, nostaa kissan pöydälle ja ottaa itseäni niskasta ja alkaa laskemaan mihin rahaa oikein käytän ja minkä verran sitä voisin säästää tulevaisuuden varalle.
  • …teen lisää asioita, joista tulen iloiseksi. Bloggailen, käyn elokuvissa, luen kirjoja, käyn yksillä, näen kavereita, nukun pitkään… Arjen keskellä kaikki käy helposti vähän liian vakavaksi ja tänä vuonna yritän luvata itselleni pitää kynsin hampain kiinni siitä, että välillä teen ihan vaan jotain näennäisesti turhaa.
  • …nukun ja syön riittävästi. Olen mielestäni parantanut tässä viime vuosina ihan valtavasti, mutta koska hyvin nukkuminen ja syöminen on todistautunut kaiken hyvän pohjaksi lupaan itselleni pitää noista kahdesta asiasta kiinni myös tänä vuonna. Mikäli vielä onnistun lisäämään liikunnan noiden kahden joukkoon, alkaa homman kyllä olla aika lailla hanskassa 😀

Tällaista siis tänä vuonna! Kuulisin myös tosi mielelläni millaisia uuden vuoden lupauksia tai toiveita teillä on!

// Happy New Year 2019! This year I spent New Years Eve in Turku and I couldn’t have asked for a much more peaceful way to start my year. Can’t wait for all the fun things ahead! In honor of the year changing, the first day of January and my first post of 2019 I decided to share with you my New Year’s resolutions. In 2019 I promise myself, that I’ll…

  • …start doing sports regularly. Even though I’m otherwise relatively active, everything related to sports and working out has always been last on my priority list. Inspired by for instance Isabella Löwengrip I’ve decided that I really can do better. If Sweden’s last years most powerful business woman, the head of several companies and the 27-year-old mother of two can find time to work out 3-4 times a week, then so can I.
  • …learn to budget. I hate tracking my use of money and making plans regarding what I spend and save. This year I’ve decided to pull myself together and grow up and finally find out how I spend, on what I spend and what I can possibly change in order to maybe even be able to save up a little bit for the future.
  • …do more of the things that make me happy. I’ll blog, go to the movies, read books, go for drinks, see my friends, sleep in… In the midst of my everyday everything occasionally gets a bit too serious and this year I promise to try to hold on to sometimes doing something completely unnecessary but fun.
  • …hold on to the balance in my life. I’ve improved so much regarding maintaining a certain balance in my life during the past few years, but since sleeping well and eating healthy has turned out to be the base of everything good I solemnly swear I’ll hold on to these two things even in 2019. If I even manage to work out a bit, I’ll most likely feel like a health guru by the end of the year, lol.

For these four things I’ll strive for this year! I’d love to hear about your wishes and promises, so feel free to share them in the comment section!

Top – Adel Paris, skirt – Asos, shoes – Asos, Watch – Calvin Klein

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s