PLANS FOR JANUARY

Ihanaa maanantaita ja terveisiä jostain täältä Atlantin yläpuolelta! Vietin joululoman lopun Lontoossa poikaystäväni nurkissa ja tästä kevät lähteekin mukavasti käyntiin. Viikonlopun aikana ehdittiin tehdä joitain sisustusostoksia, katsoa mielin määrin erinäisiä sarjoja, kokkailla, kierrellä Greenwichissä ja Hyde Parkissa, ihailla maisemia sekä käydä brunssilla niin ikään Lontoossa asuvan rakkaan lapsuudenystäväni Stellan ja hänen poikaystävänsä kanssa. Kaiken kaikkiaan siis ihana, onnellinen ja rauhallinen viikonloppu takanapäin ja nyt en malta odottaa, että pääsen taas uudella energialla kevättä kohti!

Alkuvuodesta on näillä näkymin tulossa melko kiireinen. Sain töitä Tampereelta ja seuraavat kaksi kuukautta kuuluvatkin pitkälti Helsingin ja Tampereen välillä reissaamiseen. Lisäksi tavoitteena olisi tenttiä yksi velvoiteoikeuden kurssi, aloittaa valtiosääntöoikeuden kurssi (josta olen jotenkin ihan valtavan innoissani, niin kiinnostavaa!!!) ja helmikuussa vielä piipahtaa Italiassa mestarikurssilla. Kaikkea hauskaa ja mielenkiintoista siis luvassa – en malta odottaa. Tuntuu, etten marraskuisen tutkinnon jälkeen oikein enää päässyt uuteen vauhtiin, kun joululoma tuli niin pian perään ja nyt suorastaan pursuan uutta energiaa ja intoa saada asioita aikaiseksi. Ihanaa aloittaa uusi lukukausi!

Kuvissa vielä viimeisiä joulutunnelman rippeitä eilisen loppiaisen kunniaksi. Tämän tyyppisissä vetimissä vietin pitkälti koko joululoman – mekot jaksavat edelleen viehättää ja tukkapannat viimeistelevät asun kuin asun.

// Happy Monday and greetings from somewhere above the Atlantic Ocean! I got to spend the last day of my Christmas holiday in London with my mister and now feel so ready to get the spring semester started! During the weekend we did some shopping, binge-watched series, cooked, strolled around Greenwich and Hyde Park, as well as had brunch with my dearest childhood friend Stella and her Luke. So to keep it short and sweet; I had a wonderful, peaceful and happy weekend and feel fully charged for whatever the spring might bring!

 

What comes to the future, January and February seem to be quite packed. I got a job in Tampere and thus the following months will mostly be spent travelling between two cities and balancing between work and school. In addition my goal is to pass (hopefully with a reasonably good grade) an exam in obligation law, start a course in constitutional law (which I’m super excited for, sounds so interesting!) as well as to swing by Italy for another masterclass in February. So many fun and interesting things ahead – I can’t wait! Somehow I feel like I never quite got back to everything after my recital in November, and now feel like I have so much energy and motivation for this semester, so I’m happy it’s finally here.

 

What comes to the outfit of this post, this is how I mostly spent my Christmas holiday. A cute dress topped of by a headband – one of my absolute favorite combinations! For now, I’ll wish you a great start of the week, I can’t wait to be back!

Headband – H&M

Dress H&M

Heels – Zara

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s