MY EVERYDAY JEWELLERY

Oman tyylini kulmakivet alkavat vähitellen muodostumaan ja pukeutuminen itselleni sopiviin ja itseäni miellyttäviin vaatteisiin käy aina vain helpommaksi. Oman pukeutumistyylin löytämiseen on mennyt vuosia, enkä toisaalta malta odottaa, että näen millaiseksi tyylini kehittyy esimerkiksi tulevan 10 vuoden aikana. Tässä postauksessa ajattelin kuitenkin esitellä tämän hetken ylivoimaisesti eniten käyttämäni korut.

Nuorempana tehtyjen tyyliseikkailujen (arm candy, muoviset helminauhat yms…) jälkeen olen löytänyt omat suosikkikoruni, jotka ovat vakiinnuttaneet sijansa päivittäisessä käytössäni ja ovat päälläni lähes päivästä toiseen. Korvakorut löysin aikoinaan (uskomatonta, mutta totta…) Hennesiltä ja kello on muutama vuotta sitten saatu lähes päivittäin käytössä ollut joululahja. Toisinaan korvakorut vaihtuvat isompiin statement-koruihin, mutta pääsääntöisesti viihdyn kyllä näissä. Tulevaisuudessa korvakorut vaihtuvat toivottavasti vielä jonain päivänä aitoihin timantteihin ja sormeen löytää tiensä jokin kaunis sormus. Peukut pystyssä, haha.

P.S. Yritän löytää itselleni oikealta tuntuvaa blogin ulkoasua, eikä mikään oikein tunnu istahtavan. Mitkä fiilikset teillä on tästä uudistuneesta? 😀

asda

The cornerstones of my style are slowly but surely starting to develop and dressing in clothes that fit me and I enjoy wearing is constantly getting easier. Finding my own style has taken me quite a while, and I really look forward to seeing what it will develop to become in the upcoming 10-something-years. I seem to see so many gorgeous women in their 30’s posting their 10-year-challenges and find myself admiring how elegant they have become from those days! Anyway, currently here we’re still at 23 and in this post I thought I’d share with you the jewellery I wear almost daily.

After some (heeled, lol) style adventures in the world of arm candy and plastic pearl necklaces I’ve found more subtle jewellery that I find myself wearing day after day. The earrings I found (believe it or not!) at H&M and the watch was received as a Christmas gift a few years ago – and has been worn almost daily ever since! These two seem to work with almost all outfits from casual to more festive and polish look after look. Occasionally I mix it up by switching into bigger statement earrings, but mostly find my way back to these beauties. In the future I hope the earrings will eventually be switched into real diamonds and a beautiful ring will find it’s way to my ring finger. Fingers crossed, haha.

P.S. I’m struggling to find the perfect theme for this blog, and nothing seems to feel quite right. Any thoughts on this new one?

Watch – Calvin Klein // Ear-rings – H&M // Shirt – Ivy Revel

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s