SUNDAY STYLE CRUSH: ALPA RAMA

Parempi hiukan myöhään kuin ei milloinkaan – makaan kotona vajaan 39 asteen kuumeessa, joten ehkä tälllä kertaa annetaan anteeksi se, että Sunday Style Crush julkaistaan vasta maanantaina! 😀 Tämän kertainen Sunday Style Crush on Alpa Rama; Pariisissa kasvanut upea ranskatar, joka sittemmin on muuttanut Jenkkeihin. Alpa kirjoittaa blogia osoitteessa http://www.aparisianinamerica.com/ ja jakaa päivittäin asujaan instagramtilillään @alparama.

Alpan tyylissä ihastuttaa vaivaton eleganssi, tapa yhdistellä pääasiallisesti ketjumerkkejen vaatteita luksusbrändien asusteisiin, tukeutuminen pääasiallisesti perusvaatteisiin (siniset farkut, valkoinen paita, musta bleiseri jne) sekä taito piristää yksinkertaisiakin asuja värikkäillä yksityiskohdilla! Tässä on varmasti tyyli, josta on helppo inspiroitua ja jota on helppo kopioida!

Moni Alpan tyylinen vaatekappale löytyykin jo omasta vaatekaapistani, mutta omaan vaatekaappiini kopioisin Alpalta mieluusti kaikki kauniit asusteet! Vaikka muutoin pidän enemmän korkokengistä, ovat monet Alpan käyttämät ballerinat aivan ihania! Myöskin tuo musta Chanelin klassikkolaukku kelpaisi enemmän kuin hyvin… 😀 Ehkä vielä joku päivä!

asda

// Better late than never! This weeks Sunday Style Crush is Alpa Rama; a gorgeous Parisian model and business graduate, now based in Florida . Alpa writes a blog on http://www.aparisianinamerica.com/ and shares her everyday life and gorgeous outfits on her Instagram account @alparama.

What charms me the most about Alpa’s style is her beautifully effortless elegance, way of combining high street chain brand clothes with more exclusive accessories, her skill of putting together interesting outfits with the most basic pieces, and how she spices things up with beautiful colourful details in otherwise monochrome outfits. This is for sure a style that easily inspires and is easy to adapt! 

Many pieces of clothing much like those of Alpa’s can already be found in my closet, but what I’d love to get from Alpa are all of her beautiful accessories! Even though I do prefer my heels, I love all the pointed toe flats she’s using! I also wouldn’t mind one day having a beautiful black Chanel bag like hers… 😀 I’ll keep on dreaming!

All pictures from Alpa Rama’s Instagram page, @alparama.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s