SUNDAY CASUAL

Ihanaa maanantaita! Viikonloppu vilahti ohi nopeammin kuin osasin kuvitellakaan! Lauantaina olin vielä töissä, illalla kävin yksillä ihanan Fransienin kanssa, sunnuntaina puolestaan odotti melko hitaan aamun jälkeen kamarimusiikkiharjoitukset ja oma harjoittelu.

Tämä viikko ei juurikaan hidasta vauhtia. Viikkoon mahtuu kahdet kenraaliharjoitukset, La Bohemen ensi-ilta Tampereella, harjoittelua ensi viikon luokkakonserttia ja sitä seuraavan viikonlopun mestarikurssimatkaa varten, kandini (vihdoin viimein) viimeistelevä viimeinen essee, illallinen meidän perheen kanssa ja juhlat lauantaina. Ihania juttuja edessä, ja kunhan ehdin harjoitella riittävästi olen tyytyväinen! 😀

Vaikka viikonloppu ihana olikin, en kerta kaikkiaan voi sietää sunnuntaista loska-säätä. Olen nauttinut lumisesta talvesta täysin rinnoin, mutta täytyy myöntää, että nyt alkaa riittää. En malta odottaa, että pääsen taas pukeutumaan keveämpiin kevättakkeihin, aurinkolaseihin, avokkaisiin ja sandaletteihin sekä mekkoihin! Enää pari kuukautta jäljellä… Lempiasu näillä säillä on kuitenkin osoittautunut pitkälti tämän postauksen kuvien mukaiseksi. Aikoinaan Amsterdamin Zaran lastenosastolta ostettu takki pitää lämpimänä säässä kuin säässä ja ihana vaaleanpunainen huppu piristää arjen harmauden keskellä.

kjhk

// Happy Monday! The weekend went by faster than expected, with work and drinks on Saturday, and a slow morning, rehearsals and a dinner on Sunday. Days seem to go by so fast! This week doesn’t seem any slower, with two last general repetitions and the premier of Puccini’s La Boheme in Tampere, a lot of practicing for next week’s class concert and the masterclass I’m leaving for in 10 days, my final exam/essay before I’m officially a bachelor, a dinner with our family and a party on Saturday. Fun things ahead, and as long as I manage to practice satisfactorily I’m happy!

Last weekend was a pain when it comes to the weather and I mostly wanted to walk around in flats, leggings and a big fat coat – aka an outfit much like the one in these pictures. The coat remains my favourite for cold weathers. Bought at Zara Kids in Amsterdam to save me from freezing whilst biking around the cosy but ice cold streets, it still keeps me warm time after time. However, right now I’m starting to wait for the spring. I’m looking so much forward to wearing lighter coats, sunglasses, heels, sandalettes and nice dresses again! Only a few more months to go…

Coat – Zara // Knit – Mango // Leather pants – Gina Tricot // Boots – Zara

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s