MY NYX PALETTE

Meikit eivät todellakaan kuulu erikoisalaani, mutta ajattelin nyt kuitenkin jakaa kanssanne viimeisimmän, vaikka miten paljon iloa tuottaneen kosmetiikka-hankintani! Käytän lähes poikkeuksetta samansävyisiä luomivärejä, mutta värit kuluvat loppuun eri aikoihin – vaaleat sävyt loppuvat nopeiten, ja tummat tuntuvat kestävän ikuisuuden. Pidän palettien helppoudesta, mutta koska vaaleat värit kuluvat toistuvasti niin nopeasti loppuun, olen joutunut ostamaan irto-värejä. Irtonaiset purkit kuitenkin ärsyttävät ja olinkin onneni kukkuloilla, kun joulun jälkeen huomasin Sokoksella mahdollisuuden koota oman paletin ja ostaa irtovärejä paletteihin. Paletti tuntui tuovan ratkaisun eri aikoihin loppuvien värien aiheuttamaan ongelmaan, ja olinkin ihan valtavan tyytyväinen ostokseeni!

Olin jo ihan innoissani mainostamassa palettia ja sen antamia loputtomalta tuntuvia muuntelumahdollisuuksia tännekin, kunnes viime viikolla ohimennen juoksin Helsingin Sokoksen kosmetiikkaosaston läpi ja sain harmikseni kuulla, että palettejen ja niihin sopivien värien tuottaminen lopetettiin. Vaalein, pohjavärinä käyttämäni sävy alkaa jo olla lopuillaan mikä harmittaa – luulin jo löytäneeni ratkaisun eri aikoihin loppuvien luomivärien aiheuttamaan hankaluuteen. Jos siis tiedätte jonkin toisen merkin tarjoavan samankaltaista, muunneltavaa luomiväripalettia, kuulisin siitä mielelläni! 🙂

asdas

// Make up is hardly my speciality, but I still thought I’d share with you one of my latest cosmetics related purchases that has brought me so much joy! I use the same four shades of eye shadows almost on a daily basis, yet since the light colors are used the most they also end the fastest. I’ve always loved the compactness of a palette, yet have been forced to buy single colors as the light colors always keep on running out. However, the single cans annoy me, and I was over the moon when I found out NYX was selling a palette and colors you could choose and buy for it over and over again – or so I thought. The palette seemed to be the answer to all my prayers, and I was super happy with my purchase!

That is until I ran past the department store selling NYX cosmetics and was told the production of the palettes and their colors was finished. The lightest color of my palette is already running out – and I’m again back to struggling with the single cans. Anyway, if you know any other brands offering a similar solution, I’d love to hear of them! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s