THE BASICS

Uusi viikko ja uudet blogiin liittyvät kujeet! Kuluneet viikot olivat pientä kaaosta, mutta nyt lähestytään jo lempiosaani tästä keväästä. Työt Tampereella päättyvät kahden viikon päästä ja pääsen taas keskittymään harjoitteluun 100% ja tekemään toivottavasti tehokkaan ja hedelmällisen loppukirin ennen kesälomaa. Sitä ennen kuitenkin ensin asupostaus ja vanha kunnon maanantai-lista!

Miten viikonloppu sujui?

Viikonloppu oli oikein ihana, mutta hiukan turhan kiireinen! Lauantaina soitin toiseksi viimeisen La Bohemen Tampereella, jonka jälkeen siirryin vanhempieni luo Turkuun. Sunnuntaina tein valitettavan pikaiset visiitit isovanhempieni luo, ja palasin Helsinkiin kvartettitreeneihin.

Sunnuntai-ilta on aina yksi viikon ihanimmista hetkistä. Söin ihanan kalaisan illallisen, lakkasin kerrankin rauhassa kynnet, katsoin viimeisen Oscar-ehdokaselokuvan, Vicen, ja kerta kaikkiaan vain nautiskelin kaivatusta hetkestä omaa aikaa.

Mitä söit aamupalaksi?

Kaksi erinomaista voileipää, jonka lisäksi join kaksi lasillista omenamehua ja kupin kahvia.

Päivän asu.

Päällä on Zadaasta löytynyt valkoinen pitsipaita ja beige hame, vyötetty Zaran liivi, statement korvakorut sekä ylipolvensaappaat. En ollut asusta ihan varma aamulla, mutta aika hyvä tästä tuli, vaikka itse sanonkin 😀

Päivän ohjelma.

Maanantai on viikon kiireisin päivä. Aamulla piipahdin lääkärissä, kävin kahdella pedi-luenolla, pidin tunnin oppilaalleni, harjoittelin, kävin postissa ja illalla odottavat vielä viimeiset harjoitukset siskoni kanssa. Loppuviikko näyttää ihanan tyhjältä (eli harjoitteluntäyteiseltä), joten on mielestäni ihanaa saada hoidettua lähes kaikki eniten aikaa vaativat kouluhommat pois tieltä yhdessä päivässä.

Mitä odotat tältä viikolta?

Odotan innolla tehokasta harjoittelua, ystävien kanssa lounastamista ja viikonlopun viettämistä poikaystäväni kanssa. En malta odottaa myöhään nukkumista, pitkiä kävelyretkiä, mikäli sää sen sallii, jotain ihanaa illallista ja brunssia sunnuntaina. Tehtiin mitä tahansa olen joka tapauksessa kyllä onnellinen ihan vain siitä, että saamme viettää viikonlopun yhdessä. Sitä on odotettu!

Mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Haluan nukkua, hengähtää hiukan ja elää ja olla edes vähän! Viime viikot ovat olleet jatkuvaa matkustamista, harjoittelemista ja töissä olemista ja tuntuu todella siltä, että ansaitsen pienen hengähdyshetken ja vapaapäivän lauantaina!

asda

// New week, new blogging me! The previous weeks were slight chaos but now we’re finally approaching my favourite part of this spring. Things where I have to be are becoming fewer and it’s time for a last focused, hopefully efficient and productive sprint before the summer. But first, to get this week started, an outfit post and a classic Monday list!

How was your weekend?

My weekend was great, although rather busy! On Saturday I played La Boheme in Tampere the second to last time, after which I trained down to Turku to my parents. On Sunday I payed an unfortunately rather quick visit to both of my grandmas, and then came back to Helsinki for a chamber music rehearsal.

Sunday evening is one of my favourite moments in the whole week. Yesterday I spent it eating a delicious meal consisting of my favourite fish, painting my nails, watching the last Oscar nominated movie Vice and just enjoying some very well deserved me-time.

What did you have for breakfast today? 

Two excellent sandwhiches, two glass of apple juice and a cup of coffee.

What do you look like today?

Rather dressy (surprising, not…) 😀 I’m wearing a white lace shirt and a beige skirt both bough second hand, topped off with a white belted vest from Zara, statement earrings and my black over the knee-boots. I wasn’t quite sure of what to wear this morning, but am quite happy with how it eventually turned out, haha.

Today’s plans? 

Monday is the busiest day of my week. In the morning I ran by the doctor’s office, then attended two pedagogy lectures, held a lesson for my student, visited the post office to pick up a few packages, and finished off with a rehearsal with my sister. The rest of the week will be rather empty (aka full of practicing), so I’m happy to have all the hustle done in one day!

What are you looking forward to this week? 

I’m looking forward to practicing efficiently, lunching and seeing friends and then spending the whole weekend with my favourite boy. I’m hoping to sleep in late, maybe stroll around somewhere if the weather is nice, eat something nice for dinner and brunch together on Sunday. In general I’ll be the happiest girl even if we just do nothing together, so we’ll see – whatever we’ll do, I’m looking forward to it!

Something you want to do this week? 

Sleep, relax, enjoy and live a little! The last weeks have been a constant juggle between travelling, practicing and working and I feel like I really deserve taking a day off on Saturday.

Shirt Costes // Jeans River Island // Boots Steve Madden // Bag Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s