10 THINGS THAT CHEER ME UP EVERY SINGLE DAY

Viikonloppu oli ihanin pitkään aikaan, ja vaikka lähtökohtaisesti olenkin tyytyväinen elämääni on vaikea muistaa, milloin viimeksi olisin ollut yhtä onnellinen kuin kuluneina päivinä. Sunnuntai-iltana mielen valtasikin haikeus eikä maanantai ihan kivasta viikosta huolimatta tahtonut hymyilyttää. Alkaneen viikon kunniaksi ja itseäni piristääkseni ajattelinkin listata 10 asiaa, joista yleensä piristyn harmaimpinakin päivinä.

Kukat. Kevät, kesä, syksy tai talvi… Kukat saavat hymyilemään vuodenajasta riippumatta! Lähtökohtaisesti rakastan etenkin valkoisia ruusuja, mutta tällä hetkellä eniten hymyilyttävät kotiani koristavat vaaleanpunaiset tulppaanit.

Siisti koti. Tämä ei petä koskaan! Sängyn petaamisen hyödyistä jankutetaan aina, ja pakko se on myöntää – hiukan ikävämpänä päivänä on ihanaa palata siistiin, puhtaaseen kotiin ja käpertyä pedattuun sänkyyn.

Lempiasut. Pinnallista tai ei, mutta kun aamu alkaa haikeissa tunnelmissa, piristää harva asia samalla tapaa pitkin päivää kuin nätti olo. Hiusten laittamiseen menee yleensä maksimissaan 5 minuuttia ja lempimekkoon pukeutumiseen vielä vähemmän. Toimii aina!

Lounastaminen/kahvittelu/puhelu ystävien kanssa. Kun elämä tuntuu vähän raskaalta, kannattaa se jakaa läheisten kanssa. Oli kyse sitten lyhyestä puhelusta, nopeasta yhdessä vietetystä lounaasta tai pelkästä tekstailusta, ystävät auttavat poikkeuksetta näkemään elämän vähän valoisampana ja kevyempänä.

Kiitollisuuslista. Vaikka mieli olisi miten maassa, ei siitä pääse yli eikä ympäri – minulla on asiat melkoisen hyvin. Asun kauniissa kodissa, minulla on hyvä opiskelupaikka, varsin tyydyttävät ja kunnianhimoiset tulevaisuudentavoitteet, ihana perhe, rakastava poikaystävä ja yllin kyllin ihania ystäviä. Vaikka välillä hiukan harmittaa, niin eiköhän näillä kuitenkin aika pitkälle pötkitä.

Sää. Naurattaa myöntää, mutta jopa Suomen ikävimmissäkin keleissä yritän aina löytää jotain ilahduttavaa säästä. Viime päivinä etenkin pehmeä tuuli, aurinko ja uskomattoman kauniit auringonlaskut ovat ilahduttaneet valtavasti!

Tavoitteiden ja tulevaisuuden asioiden listaaminen. Haikeina päivinä piristää selkeiden tavoitteiden mielessä pitäminen ja kaikkien ihanien, tulevien asioiden muistaminen. Tälle keväälle ja tulevalle vuodelle on motivoivia tavoitteita riittämiin, mutta kaikkein eniten odotan touko-kesäkuuta, kesäistä Lontoota ja puoltatoista kuukautta samassa kaupungissa poikaystäväni kanssa.

Weheartit.com.WeHeartIt on (uskomatonta, mutta totta) ollut matkassa mukana jo runsaan 5 vuoden ajan! Sivusto toimii pitkälti samoin kuin Instagram ja Pinterest, mutta virkistävintä on sen näennäinen tarkoituksettomuus. Siellä ei keräillä seuraajia tai esitellä kiiltokuvamaista elämää, vaan keskiössä ovat lähinnä vain ja ainoastaan kauniit kuvat. Ihan parasta.

Podcastit. Parasta piristystä harmaaseen päivään tuovat hauskat, huvittavat ja samaistuttavat podcastit. Listan suosikki-podeistani löydätte tästä (click!). Uusin suosikkini on Kenza Zouitenin ja tämän parhaan ystävän Danin lämminhenkinen ja maanläheinen När Livet Händer. 

Valokuvat. Olen pyrkinyt tallentamaan puhelimeni suosikkikansioon kuvia elämän ihanimmista hetkistä aina rauhallisista lauantai-illoista häihin, konserteista bile-iltoihin ja jouluaatoista yhteisiin hampaidenpesuhetkiin. Jos ei näistä hymyä irtoa, niin ei sitten mistään.

asdsa

// The weekend was pretty much as perfect as a weekend can be, and although I in general am very satisfied with my life it’s hard to remember when I last would’ve been so completely happy. As all good things apparently have to come to an end I was feeling a bit down on Sunday evening and despite a fun week coming up Monday wasn’t quite making me smile like usual. In order to still try to celebrate the new week that has begun and to cheer myself up, I thought I’d put together a 10-point-list with the things that make me smile even on the worst of days!

Flowers. Spring, summer, fall or winter… Flowers make me smile no matter the season! I love white roses in particular, but currently am most cheered up by the pink tulips decorating my apartment.

A clean home. Mama would be proud to hear this, haha! Few things end a crappy day better than coming home to a clean, polished home and curling down in a bed that’s been laid in the morning.

Wearing my favourite dresses. Superficial or not, but when a day doesn’t feel too good in the morning few things get me through it like feeling good about myself. Doing my hair takes max 5 minutes and putting on my favourite dress even less. So worth the time, and guaranteed to work every single time!

Lunching, calling or having coffee with a good friend. When life feels a bit heavy, it should most certainly be shared with others, period. Whether it’s a 5 minute call, meeting up for a short lunch or simply texting to rant a bit about life, friends never fail to make it all seem a bit lighter and brighter.

Counting my blessings. When all else fails, what keeps me going is simply getting back to the basics. Do I have a (beautiful) roof above my head, food on my plate, parents and a boyfriend who support me, numerous great friends near and far, a great school to study in and presumably a relatively bright future ahead of me? Yes, yes, yes, yes, yes and yes. So, no matter how shitty everything might seem, the fact is still that I’m a rather blessed human being.

The weather. Even in the worst of Finnish weathers I try to do my best to find a silver lining. Lately the spring-like soft winds, the sun and the insanely beautiful sunsets have made me so happy! And what comes to todays snowy weather – at least it’s not watery, right! 😀

Reminding myself of all the wonderful things to reach for and to look forward to. On moody days one of the best ways to keep myself rolling is remembering everything that’s ahead of me! I have great goals to reach for enough to fill the coming years, and on a short term I’m looking so, so much forward to spending the beginning of my summer in London. 

Weheartit.com. Can’t believe it myself, but I’ve been using this platform for almost 5 years now! The site works very much like Instagram and Pinterest, but what I enjoy the most about it is it’s relative meaninglessness. No one is trying to gain followers or present their perfect life, but the focus is solely on sharing beautiful pictures. Love it.

Podcasts. If ever I feel down and lonely, I try to put on a funny, amusing and relatable podcast to listen to. You can find a list of my favourite podcasts here (click!). In addition my newest favourite is Kenza Zouiten’s and her best friend Dani’s warm, down to earth podcast När Livet Händer (=When Life Happens).

My favourite photos. I’ve done my best to create an album on my phone dedicated for the best moments in life, ranging from chill Saturday nights to weddings, concerts to party nights and Christmas eve’s to washing teeth together with my friends, lol. If this doesn’t cheer me up, nothing will.

Beret – Glitter // Earrings – H&M // Body – Zara

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s