BACON-BROCCOLI PASTA

Porkkanakeitto osoittautui yhdeksi blogihistoriani klikatuimmaksi otsikoksi, ja koska kiinnostusta selvästi löytyy, ajattelin jakaa toisen suosikkireseptini. Kun mieli tekee jotain kevyttä ja täyttävää, täydellinen ruoka on kasvis-pekonipasta! 

Pastaan tarvitset: paketin Amerikan pekonia, tomaatteja, parsakaalia, sitruunaa sekä pastaa. Mausteina käytän yleensä mustapippuria ja parmesaani-juustoa.

Helpossa pasta-ohjeessa onnistut varmasti seuraavilla askelilla:

1. Paista pekoni. Leikkaa pekonit poikittais-suunnassa pieniksi palasiksi ja paista matalalla lämmöllä rapeiksi. Pekonin paistuttua kaada palaset talouspaperilla peitetylle lautaselle ja anna ylimääräisen rasvan valua pois.

2. Paloittele tomaatit pieniksi palasiksi ja keitä parsakaalit sekä pasta (erikseen). Parsakaali saa kiehua noin 2-3 minuuttia – parhaimmillaan parsakaalit jäävät hieman rapeiksi, tarkoituksena ei siis missään nimessä ole lisätä pastaan läpipehmeitä parsakaaleja.

3. Sekoita pekonit, pastat ja parsakaalit keskenään paistinpannussa. Lisää lopuksi tomaatit, purista päälle runsaasti sitruunaa ja tarjoile! Parmesaani ja mustapippuri viimeistelevät herkullisen annoksen.

asdas

// My carrot soup recipe turned out to be one of the most clicked posts in the history of Heeled Adventures, and since there’s clearly an interest for food, I thought I might aswell share another one of my favourite recipes. When you’re in the mood for something healthy yet filling, the perfect meal is a broccoli-bacon pasta!

To make the perfect pasta you need bacon, tomatoes, broccoli, lemon and pasta. For extra flavour I like to add black pepper and parmesan cheese.

By following the next steps, you’ll for sure succeed in making the perfect bacon-broccoli pasta:

1. Bake the bacon. I like to cut the bacon into small slices and bake them crispy on low heat. After frying the bacon I usually pour them on a plate covered by a paper towel and let the extra fat drain off on it.

2. Slice the tomatoes into small pieces, boil the broccoli and the pasta (separately). The broccoli should boil for ca. 2-3 minutes – at their best they are left slightly crispy, the idea is by no means to make them completely soft.

3. Mix the bacon, pasta and broccoli in the frying pan. To finish the dish, add the tomatoes, plenty of lemon juice and you’re ready to serve! Ripped parmesan cheese and black pepper finish the plate perfectly.

2 Comments Add yours

  1. Sofia says:

    Nam näyttää kyllä herkulliselta! oonkin kaipaillut jotain uutta pastareseptiä ainaisen kanapastan ja spaghetti bolognaisin rinnalle joten tätä pitää varmaan kokeilla jos vaikka löytäisin uuden lempparin 🙂 !

    1. Joo kannattaa ehdottomasti, tää toimii aina! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s