FLASHBACK FRIDAY: STYLE FILES

Vanhat asukuvat ovat kautta aikain olleet suosikkisisältöäni blogeissa ja niinpä ajattelin itsekin jakaa tänne vanhojen asukuvien lemppareita. Vanhimmat nykyiseltä läppäriltä ja vanhoista blogeista löytämäni kuvat ovat valitettavasti vain vuodelta 2012. Ihan valtavasti tyylini ei ole muuttunut kuluneen kuuden vuoden aikana, mutta hauskaa näitä silti oli katsella ja ottaa omista mokista ja onnistumisista opiksi! Toivottavasti tykkäätte! 🙂

asdsa

// I’ve always loved seeing other peoples old outfit photos and thought I might share some of mine here too! The oldest photos on my current laptop and discovered on my old blogs are unfortunately only from 2012, six years ago. My style hasn’t changed too much and I still look much the same, lol, but at least I enjoyed seeing them again, and taking note on what can be learnt from my style mistakes and successes, haha! Hope you enjoy! 🙂

2012

Vuonna 2012 etsin vielä jonkun verran omaa tyyliäni. Aloin käyttämään korkokenkiä päivittäin ja tyyli muuttui vähitellen naisellisemmaksi ja kokeilevammaksi. Nämä vuodet olivat tärkeitä oman tyylin löytymisen kannalta, mutta sisältävät myös eniten sellaisia asuja, joihin en todella enää pukeutuisi. Silti, vaikken enää pukeutuisi ruskeaan karvaliiviin, neonvihreään neuleeseen tai punaisiin housuihin enkä käyttäisi ylipitkiä helminauhoja olen silti ihan iloinen, että pukeuduin niihin silloin. Tulipahan kokeiltua! 😀

asda

// 2012 was a year during which I was still trying to discover my own style. I started using heels on a daily basis and my style slowly started becoming more feminine and exploring. This is the years with most outfits that I really wouldn’t wear anymore. Still, even though I for sure wouldn’t wear a brown faux fur vest, a neon green sweater or red pants, nor long pearl necklaces anymore, I’m still quite happy I did so back in the day since that played such a big part in me discovering my current style. At least I tried! 😀

2013

2013 oli With A Silver Linings – blogin kulta-aikaa ja yksi elämäni parhaista vuosista. Elämä oli ihanaa, tyyli kohdillaan ja kaikki ihan vaan kertakaikkisen hyvin. 2011-2012 vuosien tyylikokeilut tekivät terää, ja vuoden 2013 asuista voin jopa myöntää itse hiukan inspiroituvani! Käytin asusteita ja värejä huomattavan paljon rohkeammin kuin nykyään, ja vaikken enää ehkä käyttäisi neonsinisiä avokkaita tai sinivalko-kuviollisia farkkuja, koen kyllä, että jotain 18-vuotiaan itseni kokeilunhalukkuudesta voisin oppia!

Vanhoista asuista haluaisin ottaa nykyiseen tyyliini enemmän värejä, rohkeampia ja hauskempia asusteita sekä yllättävämpiä materiaalivalintoja. Etenkin nuo nudet Biancon supermukavat (ja korkeat…) sandaletit ja Helin kultainen paljettilaukku ihastuttavat edelleen ihan valtavasti! Täytyy myös sanoa, että omalta tuntuva asukuvaustyyli löytyi selvästi vuonna 2013. Etenkin Helin kanssa kesällä otetut kuvat ovat edelleen suosikkejani!

asda

// 2013 was one of the best years in my life so far and also the year that our blog With a Silver Lining was at its best. Exploring my style during 2011-2012 was starting to pay off and I can notice myself even getting slightly inspired from the outfits of 2013! I was using more bold accessories and colours, and even though I most likely wouldn’t wear a pair of neon blue pumps or white and blue patterned jeans anymore, I feel like there’s something that could be learnt from my 18-year-old more adventurous style!

From my old style I’d like to adapt the use of more colours, bolder and funnier accessories and more interesting materials. I wouldn’t mind getting back my super comfortable and high heeled Bianco sandalets and my friend Heli’s sequin clutch! Also, on another note, I really have to say we found a great way to shoot outfits in 2013. Many of the pictures shot during the summer with Heli are still my favourites!

2014

Vuonna 2014 jatkettiin pitkälti vuoden 2013 jalanjäljissä. Olin edelleen aika kokeilunhaluinen, ja pidän monesta asusta, mutta tämän vuoden asut eivät siltikään ihan samalla tavalla ihastuta kuin vuoden 2013! Moneen asuun pukeutuisin edelleen, mutta kyllä se silti edelleen on todettava – karvaliivit eivät kertakaikkiaan enää kolahda, kuten eivät myöskään nuo sinivalkoiset housut puhumattakaan tuosta sinisestä bandanasta 😀

asda

// In 2014 we continue more or less in the footsteps of 2013. I was still quite explorative, and like a lot of the outfits, however somehow they don’t charm quite the way the outfits of 2013 did. I’d still wear a lot of the looks, however I really have to say; faux fur vests really don’t do the trick for me anymore and I don’t mind not owning those blue and white pants anymore, not to mention that blue bandana 😀

2015

2015 aloin selvästi lähestymään nykyistä tyyliäni! Vaate- ja asustevalinnat muuttuivat aina klassisemmiksi, vaikka edelleen käytin paljon värejä, etenkin kesäisin! Näistä asuista pidän oikeastaan kaikista 😀 Ilokseni voin myös todeta, että lähes kaikki vaatteet löytyvät edelleen vaatekaapistani, jolleivät ne ole kuluneet käytössä loppuun, eli aika kestäviä ostoksia olen onnistunut tekemään!

asdaa

// In 2015 we’re clearly getting closer and closer to what my style is today! The clothing- and accessory choices became much more classic, although I still was (and am) using a lot of colours, especially during the summer! I must say I like all of these outfits and would in fact wear all of them 😀 Also, speaking from an ecological perspective, it’s nice to see I still own almost all of these clothes, unless I’ve used them until they’ve more or less fallen apart… So I’ve really managed to make some great, rather long lasting purchases!

2 Comments Add yours

  1. Sofia says:

    vanhoja asukuvia on aina hauska katsella! sulla on kyllä tosi kiva ja ihanan tyttömäinen tyyli 🙂 !

    1. Niin onkin, ja yllättävän inspiroivaa! Ja voi kiitos! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s