THURSDAY THOUGHTS

Ihanaa torstaita kaikille! Maanantaina palasin Damista, ja siitä lähtien arki on rullaillut pitkälti tavalliseen tapaan. Olin visioinut kuvailevani vähän lempipaikkojani tänne, mutta loppujen lopuksi viikonloppu kului sen verran kiireisissä merkeissä, etten oikein ehtinyt muuta kuin käydä tunneilla ja vaihtaa pikaiset kuulumiset kavereiden kanssa. Viime aikoina matkustellessa onkin harmittanut se, miten kiireessä ja stressaantuneena olen ollut liikkeellä, ja tässä täytyy kyllä parantaa!

Tänä torstaina hymyilyttää etenkin tänä iltana Suomeen viikonlopuksi saapuva poikaystävä, edessä odottava viikonloppu, muutama Damista ostettu uusi paita (ja maailman ihanimmat uikkarit!) ja aivan ihana aurinkoinen ilma. Viikonloppuna suunnitelmana on ottaa rennosti; käydä kävelemässä Seurasaaressa, laittaa ruokaa yhdessä, ehkä illallistaa jossain, katsella sarjoja ja ihan vaan viettää aikaa yhdessä.

Ensi viikolla päästään toivottavasti myös kuviailemaan uusia keväisempiä asuja tänne blogiin! Suorastaan pursuan kevätvaate-inspistä, enkä malta, että pääsen jakamaan sitä taas tänne blogin puolelle!

asda

Happy Thursday everyone! The days go by so fast and I can hardly believe it’s already Thursday! On Monday I got back from Amsterdam, after a rather busy weekend filled with violin lessons and far too brief meetings with some of my old friends. Although I feel incredibly blessed for having the chance to travel as much as I’ve done lately, I feel a bit guilty for having been in such a rush and so stressed whilst doing so. There is so much beauty to be seen and enjoyed and I should try to take it in much more!

This Thursday I’m smiling because my favourite boy is arriving in Finland tonight and we have a wonderful weekend ahead of us. Having a few beautiful new shirts waiting to be worn bought during my quick shopping session in Amsterdam and a gorgeous sunny spring weather really doesn’t make it worse! The plan for the weekend is just to chill; go for long walks in the nature, cook, maybe dine somewhere nice, watch series and just spend some precious, much appreciated time together.

Next week I hope to shoot some spring outfits together with my sister. I’m so full of fashion inspiration for the spring and I cant wait to both wear it and share it! 😀

Skirt Mango // Shirt Ivy Revel // Shoes Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s