CAMELIA ROMA

Kevään lähestyessä on laukkuhammasta vähitellen alkanut kolottaa. Haaveissa on neutraalin värinen, klassisen mallinen ja toiveen mukaan tilavahko laukku. Uutta laukkua etsiessäni olen suunnitellut kääntäväni katseeni italialaiseen, taitavasti pelkästään Instagramissa itsensä brändänneeseen merkkiin Camelia Romaan ja heidän kauniisiin, yksinkertaisiin (ja kaiken lisäksi kohtuuhintaisiin) laukkuihinsa.

Ensimmäisen laukkuni tilasin Camelia Romalta noin puolitoista vuotta sitten ja yleisesti ottaen olen ollut laukkuuni ihan valtavan tyytyväinen. Pidän edelleen mallista todella paljon, ja nahka on säilynyt lähes uudenveroisena (muutamaa yksittäistä kahvitahraa lukuunottamatta) siitä huolimatta, että laukku on ollut ahkerassa käytössä. Nykyään valitsisin ehkä hieman neutraalimman värin ja jonkun toisen Camelia Roman kauniista laukkumalleista, mutta onhan se silti myönnettävä, että tämä haaleanvaaleanpunainen väripilkku on kaunis lisä moniin muutoin neutraalin värisiin asuihin.

Camelia Roman laukkuja pääsette ihastelemaan osoitteessa https://www.cameliaroma.com/en/ sekä heidän Instagram-sivuillaan @cameliaroma. Voin todellakin suositella merkin laukkuja niin itselle kuin myös lahjaksi – laukut saapuvat nimittäin mitä kauneimmissa paketeissa!

asdas

// As the spring approaches I’ve started to dream of a new bag. My dream purse would be of a neutral color, of great quality leather, a beautiful shape and big enough to fit all my numerous important and not so important belongings that I drag along on a daily basis. Whilst looking for options, it seems I’m down to one single brand: Italian Camelia Roma – the brand that within last year successfully branded themselves solely through Instagram and crafts the most beautiful, classic (and reasonably priced) bags.

Approximately a year and a half ago I ordered my first bag from the brand in question and have been incredibly happy with it. I still like the model very much and am rather impressed with how the leather has held its shape and how the bag still seems almost new (with the exception of a few coffee stains that can be blamed solely on the carefree owner of the it). This time around I’d probably choose a more neutral color and some other of the gorgeous models of the Camelia Roma bags, but nevertheless you have to admit – this light pink pop of colour is a beautiful addition to many otherwise neutral coloured outfits.

You can find the brand and their bags on the website https://www.cameliaroma.com/en/ and on their Instagram page @cameliaroma. I can sincerely recommend these bags, whether it’s for yourself or given as a gift – another addition on the already great customer experience is that the bags come in beautiful packages (that are – I’m not gonna lie – extremely Instagrammable) 😀

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s