BLACK MIDI SKIRT

Ihanaa pääsiäistä! Täällä makoillaan Turun saaristossa ja keräillään voimia tulevaan viikkoon. Kevät tuntuu jollain tapaa kulminoituvan tähän huhtikuun loppuun, kun kaksi koko kevään kestänyttä soittoprojektia saadaan vihdoin päätökseen. Viikkoa on odoteltu jo ikuisuudelta tuntuva aika, ja täytyy kyllä myöntää, että olo tulee olemaan melko helpottunut, kun se vihdoin viimein on ohi. Sen jälkeen edessä siintää jo vappu ja todellakin ansaittu loma – joista enemmän seuraavissa postauksissa!

Kevätväsymyksen keskellä ihana ilma sekä kevyemmät kevätvaatteet ovat jaksaneet ilahduttaa. Uusin keväinen tyyli-ihastukseni ovat midi-hameet. Midi-mitta tuntuu täydelliseltä niin kevääseen kuin myös syksyyn. Niin kauan kuin ilma on vielä hiukan viileä, hame on helppo yhdistää sukkahousuihin ja nilkkureihin tai avokkaisiin, mutta onneksi lämpimämmät ilmat eivät enää ole kaukaa! Kaikkein kauneimmalta midihame näyttää mielestäni raikkaassa värissä, paljaisiin sääriin ja avokkaisiin tai sadaaleihin yhdistettyinä. En malta odottaa!

Tämän mustan version löysin Zalandolta, josta ihania midi-mittaisia mekkoja ja hameita löytyykin pilvin pimein! Nyt nauttimaan rahkapiirakasta, korvapuusteista ja mämmistä – toivottavasti teillä on ollut ihana pääsiäinen!

asda

// Happy Easter everyone! Greetings from the Finnish archipelago where I currently lie doing my best to relax and reload for the upcoming week. The spring seems to somehow culminate into what’s coming up – two projects I’ve worked hard for are finally coming to an end. This is the week I’ve been waiting for and looking forward to for what feels like forever, and I have to admit; at this point I feel rather relived knowing that the wait is finally almost over. After that there will be an epic celebration of the 1st of May and a very much well deserved holiday!

In the midst of the tire and stress of the previous weeks, the beautiful spring weather and all the beautiful spring clothing I’ve finally been able to wear have kept me smiling . Midi skirts are my most recent style crush – and if something, they’re perfect for spring! As long as the weathers are as chilly as they unfortunately still are, the midi length works perfectly with a pair of stockings and pumps or ankle boots – but embrace yourself! The days of bare legs and sandals and sandalettes are coming. And I can’t wait!

This skirt was found on Zalando where you can find numerous beautiful midi length skirts and dresses! Anyway – next up cakes, buns and other Easter delicacies – I hope you’re enjoying your Easter holiday as much as I am!

Shirt – H&M Conscious Collection // Skirt – Anna Field // Bag – Coccinelle // Shoes – Femme Stockholm

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s