STYLE CRUSH SUNDAY: EBBA VON SYDOW

Kuka hän on? Ebba Kleberg von Sydow on 38-vuotias bloggaaja, toimittaja, kirjailija, juontaja ja podcastaaja. Ebba pitää yhtä suosikki-Instagramtileistäni @ebbavonsydow sekä jakaa ajatuksiaan ja omia tyyli-ihastuksiaan blogissaan https://ebbavonsydow.com/.

Mikä Ebbassa ihastuttaa? Ebban nuorekas, huoliteltu ja kekseliäs tyyli ihastuttaa päivä päivältä enemmän. Ebbassa ilahduttaa myös se, että monesta muusta muotivaikuttajasta poiketen hän edustaa jossain määrin lähestyttävämpää, hiukan kurvikkaampaa ja naisellisempaa vartalotyyppiä, joka saa ainakin itseni uskomaan siihen, että jos hän pystyy pukeutumaan tiettyihin trendeihin, niin pystyn minäkin. Jollei tässä ole perusteluita tarpeeksi, voin vain todeta toivovani, että kolmen lapsen ja mielenkiintoisen uran jälkeen näytän jonain päivänä yhtä onnelliselta, hehkuvalta ja tyylikkäältä kuin Ebba.

Mitä haluaisin kopioida omaan vaatekaappiini? Yritän säännöllisin väliajoin keksiä itselleni mukavalta tuntuvaa tapaa käyttää matalakorkoisia kenkiä ja olen pikkuhiljaa ihastunut Ebban lähes päivittäin käyttämään kenkämalliin – korkeapohjaiseen metallinsävyiseen nauhakenkään. Ebbalta haluaisinkin oppia tavan käyttää balleriinoja ja lenkkareita noin tyylikkäästi, kyvyn yhdistellä rohkeitakin värejä ja niiden eri sävyjä toisiinsa sekä kekseliäisyyden hyödyntää erilaisia leikkauksia ja siluetteja.

asdas

// Who is she? Surprising or not; it’s time for yet another Swede – today’s style crush is Ebba Kleberg von Sydow; a blogger, journalist, former magazine editor, author and podcast hostess. She is the holder of one of my all time favorite Instagram accounts @ebbavonsydow and shares her personal thoughts and style crushes on her blog at https://ebbavonsydow.com/ .

What do I love about her? Despite being roughly 15 years my senior, Ebba has completely charmed me with her youthful, polished and inventive style. I also love the fact that she, unlike many other influencers, has a somehow more approachable, curvy and feminine figure which makes it seem like if she can pull certain things off, then so can I. Also, I sincerely hope I’ll look as happy, glowy and elegant after having 3 children and rocking a great career.

What would I like to adapt to my own closet? I’m constantly looking for new ways to style flats and am quite intrigued by her signature shoe – a high-sole metallic sneaker. Thus surely, from Ebba I’d like to steal the ability to style flats so chicly, to wear bolder colours mixed and matched and to rock numerous varied silhouettes so effortlessly.

All photos are from Ebba Kleberg von Sydow’s Instagram-page @ebbavonsydow and her blog https://ebbavonsydow.com/

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s