CLASSIC SHORTS LOOK

Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa kaikille! Kauniiden aurinkoisten ilmojen jälkeen sää on hiukan harmaantunut, valitettavasti juuri näin viikonlopuksi. Harmittaa hiukan palata kesähameista ja paljaista jaloista pitkien housujen ja sukkahousujen pariin, mutta sellaista se elämä kai vain on. Tämän postauksen asu onkin ollut ahkerassa käytössä tänä viikonloppuna ja kuluneena keväänä. Musta-valkoinen väriskaala ja kultaiset yksityiskohdat tuntuvat jotenkin ihanan helpoilta ja tyylikkäiltä, ja niihin tuntuu aina hyvältä turvautua.

Harmahkosta säästä huolimatta täällä on kaikki tosi hyvin. Olen yllättävän nopeasti kotiutunut asuntoomme ja naapurustoomme, ja maisemanvaihdos on ainakin toistaiseksi tuntunut aivan ihanalta. Vaikka Suomessa kaikki hyvin onkin, tuntuu etäisyyden ottaminen vähän pidemmäksi aikaa ihan terveelliseltä. Seuraavassa postauksessa kuitenkin enemmän tämän kuluneen viikon kuulumisia ja tämän hetkisiä fiiliksiä! Nyt odottottelen, että päästään lähtemään illallistamaan ja juhlistamaa ensimmäistä yhteistä lauantai-iltaa täällä!

asdsa

// Happy, happy Saturday-evening, everyobody! After some gorgeous sunny weathers it’s gotten a bit grayer – unfortunately for the weekend. It slightly annoys me to get back to pants and stockings after almost a week of wearing summer skirts and bare legs, but that’s just life, I guess. The outfit of this post has been one of my favourites this past weekend and this spring. A black and white colour scheme and golden details always seem like such an easy and elegant solution.

Despite the grayeness everything is great here. I’ve settled down surprisingly fast, and so far changing scenery from back home to this has felt absolutely lovely. Even tho everything is very well back home in Finland, it seems healthy to get a bit distance every once in a while. I’ll share more thoughts and experiences from the past week in my next post. Next up dinner and celebrating our first – of many – Saturday nights together again!

Shirt – Zara // Shorts – Mango // Shoes – Femme Stockholm // Earrings – H&M // Bag – Coccinelle

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s