VIOLET FUR COLLAR

Ihanaa lauantaita! Täällä ollaan hiljaa heräilemässä pitkään viikonloppuun – maanantai on täällä nimittäin vapaapäivä ja päästäänkin siis nauttimaan viikonlopusta kokonaiset kolme päivää. Ensi viikonloppuna käännetään ilmeisesti nokka kohti Belgiaa, joten nämä päivät taidetaan viettää ihan täällä kotona. Hankin viime viikolla salikortin (uskokaa tai älkää… 😀 ), joten suunnitelmissa on todennäköisesti käydä salilla, illallistaa jossain kivassa paikassa, toivottavasti katsoa vähän Suomi-Venäjä ottelua, käydä brunssilla, tehdä hiukan kouluhommia ja ehkä lähteä päiväretkelle kohti Brightonin rantoja tai Doverin kuuluisia valkoisia kallioita. Nähtäväksi jää!

Kuvissa kevään kylmien päivien luottoasu. Costesin liila tekoturkiskaulus näyttää taas taikansa; tuntuu, että se siistii asun kuin asun! Takin sain lopputalvesta tutulta, jonka mukaan herätysostoksena hankittu takki ei oikein tuntunu omalta ja se todellakin löysi oikeaan osoitteeseen. Tässä ollaan päivät päästään viiletelty ympäriinsä kevään ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien!

asdsa

//Happy Saturday! Here we’re waking up into a long weekend – Monday turned out to be a bank holiday and thus we’ll have three whole days to enjoy our time together. Since we’re planning a trip to Beligum next weekend, we’ll most likely end up spending these few days just chilling back home. Last week I got a gym card for the month (believe it or not… 😀 ) so the master plan for these days is most likely just to swing by the gym once or twice, to fine and dine in the evening, to do a bit of schoolwork, brunch, watch the Finland – Russia hockey game and maybe make a day trip to the Brighton sea side or the famous white cliffs of Dover. We’ll see!

The outfit of this post is one that I’ve relied on during most of the chilly days of this spring. My favourite violet faux fur lapel from Costes shows its magic once more; it seems to pull together outfit after outfit. Love it! The coat was an unexpected gift from a friend who simply didn’t feel right in it and I have to say, the coat really found it’s true owner. I’ve been running around it day in and day out ever since the first rays of sunshine!

Coat – Zara // Fur lapel – Costes // Bag – Furla // Shorts – Mango // Shirt – Zara // Shoes – Femme Stockholm

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s