WEEK 21

On jälleen uuden viikottaisen katsauksen aika! Viikko 21 oli rentoutunut, suhteellisen tehokas ja kaiken kaikkiaan onnellinen viikko, joka päättyi ihanaan kolmipäiväiseen viikonloppuun. En halua ylihehkuttaa, mutta elämä on oikeasti todella mallillaan tällä hetkellä ja pitkälti ainoa asia, joka painaa mieltä on tieto siitä, ettei tämä voi kestää ikuisesti. Yritän elää päivä kerrallaan ja nauttia joka hetkestä täysin rinnoin toivoen, että sitä kautta kesä kestäisi kauemmin.

Nämä viikottaiset katsaukset ovat muuten minulle kaikkein helpoimpia postauksia toteuttaa, joten kertokaa toki, mitä niistä pidätte! 🙂 Nyt kuitenkin viikon 21 pariin!

asdsa

Time for another weekly recap! It was a relaxed, relatively productive and overall a very happy week with a three day long weekend to finish it off. Life is so good here at the moment and the only thing weighing me down is the knowledge of that this can’t last forever. Anyway, I’m trying to live day by day and enjoy every moment to the fullest hoping that way this summer will go as slow as possible!

Also, these weekly recaps are for me the easiest and most chill posts to make so please let me know what you think about them! 🙂 Now, let’s recap week 21!

MONDAY

Viikko alkoi kuten lähes kaikki muutkin viikot täällä; kävelin noin puolen tunnin pituisen matkan kirkolle, jossa saan harjoitella, harjoittelin runsaat puolet päivästäni, kävelin kotiin ruokakaupan kautta, piipahdin kotona ja lähdin läheiseen kahvilaan tekemään kouluhommia. Kun poikaystäväni pääsi kotiin laitoimme ruokaa yhdessä, jonka jälkeen suunnattiin iltakävelylle ihastelemaan auringonlaskua. Mitä ihanin tapa päättää alkaneen viikon ensimmäinen päivä!

dsfsd

// The week started just like most other weeks; I walked to the church where I practice for approximately half an hour, practiced for half of my day, walked back home through the grocery store, swung by home and then left off to sip a coffee and work on some school stuff at a nearby cafe. When my boyfriend eventually got home we cooked together and went for an evening walk to admire the sunset. The best possible way to end the first day of the week!

TUESDAY/WEDNSDAY

Tiistai ja keskiviikko soljuivat maanantain tavoin aika lailla omalla painollaan. Harjoittelin, kävin kaupassa, piipahdin TK Maxissa koluamassa ale-laareja ja löysin täydelliset treenivaatteet. Illalla palattiin uuden harrastukseni pariin ja käytiin salilla. En todella ole mikään urheilullinen ihminen ja kuntosalit kuuluvat lähtökohtaisesti inhokkipaikkoihini, mutta yllättäen salilla käymisestä on täällä muodostunut kiva yhteinen harrastus, jota oikeasti salaa odotan jopa hiukan innolla.

asda

// Tuesday and Wednesday flowed through much like Monday. I practiced, did some grocery shopping, swung by TK Max to check out their sales and found the perfect new gym gear! In the evening we went for a good workout. By now I think it’s time to point this out; I’m really not a sporty person and gyms in general aren’t my favourite places. However, somehow working out has become a fun thing to do together and I secretly look forward to next time, lol.

THURSDAY

Torstaina harjoittelin ja podin lihaskipua parin aktiivisen salipäivän jälkeen. Alkuinnostuksen myötä taisin revitellä hiukan liikaa ja viime viikon loppupuolella oli aika lailla tuskaa kävellä… 😀 Illalla jätettiin siis kuntoilut sikseen ja suunnattiin illallistamaan läheiseen pizzeriaan. Päällä oli Uniqlon valkoinen lempihame ja Zarasta löytynyt pinkki bleiseri, joka on ollut yllättävän ahkerassa käytössä!

asdsa

// On Thursday I practiced and struggled with a muscle pain in my legs after a few active gym days. After getting a bit too exciting I apparently did a bit too much too fast and thus by the end of the week walking was getting slightly difficult… 😀 In the evening it was time to forge all gymming and instead we went to dine at a local pizzeria. For the occasion I wore my new favourite white midi skirt from Uniqlo and the gorgeous pink blazer found at Zara a week ago. I absolutely love the fresh combination of white and pink!

asdas

SATURDAY 

Lauantai-alkupäivä kului melko laiskoissa merkeissä. Päästiin ulos ovesta vasta puoliltapäivin, käytiin etsimässä lätkäpelejä näyttävä urheilubaari, haettiin kirjakaupasta pari haluamaani kirjaa, syötiin elämäni ensimmäiset ja parhaat chicken wingsit ja jännitettiin Suomi-Venäjä peliä yhdessä yllättävän monen muun suomalaisen kanssa. Ihan parasta!

Päällä oli Reloven kirppisrekeiltä löytynyt Michael Korsin midihame, joka on ollut yksi lemppareistani tänä kesänä. Rakastan tuota väriä ja mallia!

asdad

Saturday over all went by in quite a lazy mood. We got out of the house only by mid day, went to make sure the sports bar nearby was showing the hockey world championships, went to pick up a few books I’d ordered at the local book store, ate the first and best chicken wings of my life for lunch and then crossed our fingers to root for Finland in the semifinal game against Russia – together with surprisingly many other Finns! Loved every minute of it!

Saturday was, like apparently a lot of the other days last week, a midi-skirt day. I wore a beautiful second hand Michael Kors skirt that has really become one of my favourites this summer. Love the colour and the cut!

SUNDAY/MONDAY

Sunnuntai ja täällä kansallisena vapaana ollut maanantai vietettiin pitkälti lauantain kaltaisissa merkeissä. Käytiin molempina (!!?) päivinä salilla, ja aikaisemmin podettu lihassärky alkoi vihdoin laantumaan 😀 Sunnuntaina suunnattiin Lontoon keskustaan espanjalaisille markkinoille ja syötiin street food-kojuista löytynyttä argentinalaista ruokaa ennen palaamista paikalliseen urheilubaariin katsomaan MM-finaalipeliä. Oli ihanaa katsoa peli suomalais-seurassa, mutta hiukan ikävä tuli kyllä Antero Mertarannan selostusta. Tällä kertaa taustalla soi brittiläinen karaoke 😀

Maanantai omistettiin puolestaan rennolle oleskelulle ja lukemiselle. Pakattiin kirjat ja villapaidat mukaan ja lähdettiin Greenwichin puistoon nauttimaan auringosta ja uskomattoman kauniista näkymistä.

asda

// Sunday and bank holiday Monday were spent much like Saturday. Both days were started at the gym (how did this happen…!? 😀 ), and the muscle pain from earlier in the week was finally letting me go! On Sunday we took the underground to the centre to see the Spanish festival in town, had some food at the street food market and then returned to the sports bar to root for the hockey finals! It was wonderful to watch the game in Finnish company, but it was a bit sad to miss the usually epic sports commentators and festivities followed by the victory.

Monday was spent chilling and reading. We packed our books, a sweater each and some snacks and left to enjoy the day in Greenwich park reading, lying in the sun and admiring the gorgeous views.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s