MICHAEL KORS SKIRT

Torstai-terveiset Lontoosta! Päivät kuluvat ihan liian nopeasti ja vaikka onkin vasta kuudes päivä kesäkuuta alkaa kesän pikaiselta tuntuva kuluminen pikkuhiljaa surettaa! Haluaisin niin kovasti, että päivät ja viikot menisivät hitaammin! Muun muassa kesän mestarikurssit lähestyvät nopeammin kuin tahtoisin myöntää, ja näin ollen kuluvalla viikolla olen lähinnä keskittynyt ohjelmiston valmistamiseen. Apua…! 😀

Harjoittelun lisäksi täällä on ollut aika hiljaista ja rauhallista. Eilen käytiin kuitenkin Sohossa yksillä ihanan Marjun kanssa ja päädyttiin myös yhteen Lontoon kuuluisimmista jazz-klubeista. Amsterdam-vuoteni jälkeen en ole tainnut kertaakaan kuulla live-jazzia, joten oli aika tunnelmallista päästä taas fiilistelemään miten ihanan vapautunutta se todella parhaimmillaan on.

Kuvissa näette kesän ehdottoman ykkösasun! Hameen löysin Töölöntorin Relovelta muutama kuukausi sitten ja olen siihen niin, niin ihastunut! Lähes käyttämätön, hyvälaatuinen ja ihanan värinen hame vei sydämeni ensisilmäyksellä ja ostos onkin ollut kovassa käytössä siitä lähtien.

Seuraavassa postauksessa muuten tulossa tunnelmia viime viikonlopun Belgian matkasta – en malta odottaa, että pääsen kertoilemaan siitä parhaimmat palat!

asda

// Thursday greetings from London! Days seem to run in the blink of an eye, and even tho I know it’s only the 6th of June I’m already starting to feel sad over how fast this summer is going! I just want it to slow down – asap, preferably! My summer masterclasses are approaching faster than I’d like to admit and thus this week has been a lot about preparing my program! Help (and more time) needed! 😀

Besides practicing there hasn’t been too much happening around here. However, yesterday I grabbed a drink with an old friend in Soho and swung by one of London’s most famous jazz clubs. After my year in Amsterdam I have barely heard any live jazz music and it was such a pleasure to be reminded of how good it really can be.

In the pics you can spot my absolute favourite outfit this summer! The skirt I found at a second hand store a few months ago and I’ve been gushing over it ever since. The lenght is perfect, the colour amazing, the quality great – overall we can simply say it was love at first sight! I’m so happy to finally get to show it properly to you aswell!

Next up is making some parma ham salad for dinner before some well deserved chill. Also, in my next post I’ll be sharing thoughts about our trip to Beligum – can’t wait to share all the fun with you!

Shirt – Zara // Skirt – Michael Kors // Bag – Mango // Shoes – H&M // Sunglasses – H&M // Earrings H&M // Ring – Vintage

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s