WHITE SUIT

Rakastan valkoisia vaatteita, mutta etenkin kokovalkoisissa asuissa on jotain ihanan särmikästä, joka kerta kaikkiaan toimii kesäisin. Harva asu tuntuu yhtä raikkaalta! Yleensä olen turvautunut mekko-bleiseri-yhdistelmiin, mutta vähän aikaa sitten uskaltauduin kokeilemaan valkoista pukua. Kokovalkoinen puku vaatii ehkä hiukan enemmän rohkeutta, mutta asun onnistuessa on kyllä aika voittamaton olo. Pisteenä ii:n päälle vielä punaiset huulet ja statement korvikset, ja näillä pärjää kyllä pitkälle!

Seuraavaksi suuntaan yksille näin perjantai-illan kunniaksi – on viimeisen Lontoo-viikonlopun aika ennen muutamaa kiireistä viikkoa Italiassa ja Suomessa! Huomenna haluaisin käydä brunssilla ja ehkä istuskella jossain kahvilassa lukemassa kirjaa, ja sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata Brightoniin säiden niin salliessa. Peukut siis pystyssä!

asdsa

// White on white might be one of my absolute favourite combinations for the summer. Few things look and feel as fresh, don’t you think! Throughout my life I’ve mostly relied on dress&blazer-combinations, but a while ago I finally dared to try on an all white suit. The suit might require a bit more bravery but damn, does one feel bold and beautiful when you just go for it. I love combining a red lip and a pair of statement earrings in order to finish the look.

Next up are some Friday night drinks – it’s time for my last weekend in London before a few busy weeks in Italy and Finland! Tomorrow I’d like to swing by somewhere for brunch and maybe sit down at a nice cafe to read something. On Sunday we’re planning to visit Brighton as long as the weather allows it – I just want the rainy days to be over! Fingers crossed for that!

Blazer – Zara // Pants – Uniqlo // Heels – Mango // Earrings – H&M

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s